Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης έβαλε την ουρά στα σκέλια»

«Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης έβαλε την ουρά στα σκέλια»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε πριν από λίγο η κυρία Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου»:

«Την ουρά στα σκέλια, μετά τη ???????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????? ????????????????????????????????????????????????????????, έβαλε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, μαζεύοντας άρον-άρον την πρόταση που κατέθεσε ο ίδιος σε προηγούμενη Δημοτική Επιτροπή και στο Δημοτικό Συμβούλιο με τις ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? των τελών των κοινόχρηστων χώρων στο δήμο με ποσοστά από ????????????% έως ????.????????????%. Τώρα βέβαια, μετά τη γενική κατακραυγή, κάνει τον ανήξερο.

Ας σημειωθεί λοιπόν, ότι πρόεδρος στη Δημοτική Επιτροπή είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος και συνεπώς, όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος, καταρτίζει ο ίδιος και την ημερήσια διάταξη.

Άρα, όταν υπέγραφε τη σχετική ημερήσια διάταξη προηγούμενης Δημοτικής Επιτροπής με την πρόταση για τις τερατώδεις αυξήσεις, γνώριζε τι υπέγραφε. Εκτός και αν δηλώνει ή είναι τελείως αδαής και άπειρος.

Μαρία Μανούκα

Επικεφαλής Παράταξης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ