Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαράδεκτη ενέργεια από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου…

Απαράδεκτη ενέργεια από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου…

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου απαράδεκτη ενέργεια.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης, χωρίς καμία ντροπή και χωρίς καμία τσίπα, έκανε μια πρωτοφανή ενέργεια πλήττοντας την κυρία Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου».

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε να μην προτείνει την αύξηση των Τελών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων, ενώ σε παλιότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε προταθεί η αύξησή τους, αλλά εκείνην τη φορά το θέμα είχε αποσυρθεί.

Τότε η κυρία Μανούκα είχε προετοιμαστεί να εκφωνήσει έναν πύρινο λόγο εναντίον της αύξησης των Τελών Κοινοχρήστων Χώρων, αλλά ο κύριος Αλεξανδρίδης, με τον ίδιο απαράδεκτο τρόπο, απέσυρε το θέμα, στερώντας από την επικεφαλής της τρίτης σε δύναμη δημοτικών συμβούλων παράταξης να τον κατακεραυνώσει. Μάλιστα τότε  η κυρία Μανούκα είχε «ζητήσει τα ρέστα» από τον δήμαρχο για την απόσυρση του θέματος.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης όχι μόνο απέσυρε τότε το θέμα, αλλά το επανάφερε τώρα προτείνοντας μηδενική αύξηση των Τελών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων. Πιο απαράδεκτο πράγμα δεν θα μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Και τώρα κύριε Αλεξανδρίδη που θα εκφωνήσει το λόγο της η κυρία Μανούκα; Πώς θα σας κατακεραυνώσει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου; Πώς θα μιλήσει για την ανάλγητη αντιλαϊκή πολιτική σας που πλήττει τα λαϊκά στρώματα, τα οποία όμως αγρυπνούν και ετοιμάζονται να την κάνουν δήμαρχο στέλνοντάς σας από εκεί που ήρθατε; Πώς θα ολοκληρώσει την τοποθέτησή της με το «Avanti Popolo»; Τι απαράδεκτη συμπεριφορά είναι αυτή κύριε Αλεξανδρίδη; Δηλαδή θα πάει χαμένος ο λόγος της κυρίας Μανούκα, επειδή έτσι θέλετε εσείς; Τόσο κόπο έκανε γι’ αυτόν το λόγο!

Θα φταίει κύριε Αλεξανδρίδη η κυρία Μανούκα αν, ορμώμενη από αυτή σας την απαράδεκτη συμπεριφορά, διατάξει επίθεση στα χειμερινά ανάκτορα; Απαντήστε κύριε δήμαρχε. Θα φταίει;

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ