Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔηλώνουμε ότι θα ασκούμε κριτική μόνο στους αντιπάλους του Αλεξανδρίδη…

Δηλώνουμε ότι θα ασκούμε κριτική μόνο στους αντιπάλους του Αλεξανδρίδη…

Η στάση ορισμένων οπαδών της διοίκησης Αλεξανδρίδη θα προκαλούσε πολύ γέλιο, εάν δεν δημιουργούσε προβληματισμό.

«Ο κύριος Καϊτετζίδης έχει αποδείξει ποιος είναι, είναι τιμή που βοηθάει το δήμο και χρειάζονται οι συμβουλές του», μας έγραψε ένας οπαδός της διοίκησης Αλεξανδρίδη για τους προβληματισμούς που εκφράστηκαν στο άρθρο με τίτλο «Άδοξο τέλος μπορεί να έχει η πολιτική σταδιοδρομία του κυρίου Καϊτετζίδη».

Όμως ο οπαδός της διοίκησης Αλεξανδρίδη δεν μένει μόνο σ’ αυτό, αλλά επιπλέον ειρωνεύεται την «Αγκίδα» γιατί δεν ασχολείται με σοβαρά θέματα και τη νουθετεί καλώντας την να αναδεικνύει σοβαρά προβλήματα για να τα λύνει ο δήμαρχος. Προφανώς κατά τη γνώμη του δεν είναι σοβαρή η διαχείριση του προβλήματος της δυσοσμίας.

Είναι τρομερό αυτό που κάνει ο οπαδός της διοίκησης Αλεξανδρίδη. Του φαίνεται φυσιολογική η κριτική της «Αγκίδας» σε όλους τους άλλους αλλά όχι στην παράταξη Αλεξανδρίδη, η οποία είναι η διοίκηση του δήμου, και θεωρεί ότι έτσι μπορεί να πάει ο δήμος μπροστά.

Δηλώνουμε λοιπόν μετανιωμένοι για το άρθρο και επιπλέον δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα ασκούμε κριτική μόνο στους αντιπάλους του Λευτέρη Αλεξανδρίδη και ποτέ στον ίδιο και στη διοίκησή του!

Ε ρε γλέντια! Ε ρε πώς αντιλαμβάνονται ορισμένοι την κριτική!!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ