Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣωτήρης Παπανικολάου: Το οικόπεδο για το Ειδικό Σχολείο δεν είναι ρέμα

Σωτήρης Παπανικολάου: Το οικόπεδο για το Ειδικό Σχολείο δεν είναι ρέμα

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Σωτήρης Παπανικολάου, πρώην διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, όσον αφορά το οικόπεδο που προορίζεται για ανέγερση Ειδικού Σχολείου:

«Το οικόπεδο, το οποίο βρίσκεται άνωθεν της περιφερειακής οδού στον Εύοσμο και προορίζεται για να ανεγερθεί σ’ αυτό Ειδικό Σχολείο, δεν έχει κανένα πρόβλημα και δεν είναι ρέμα.

Για το οικόπεδο αυτό η διοίκηση του δήμου μπορεί να κάνει άμεσα μελέτη ανέγερσης Ειδικού Σχολείου, εφόσον έχει την πολιτική βούληση να προχωρήσει. Για να μην επαναλαμβάνω πράγματα που ήδη γράφτηκαν, η κατάσταση είναι ακριβώς όπως την περιέγραψε ο πρώην δήμαρχος κύριος Πέτρος Σούλας.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είπε πως το οικόπεδο είναι ρέμα, αφού εύκολα διαπιστώνεται πως δεν είναι και πως μπορεί σ’ αυτό να ανεγερθεί σχολείο.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτώ ότι ο κύριος δήμαρχος είπε κάτι τέτοιο, γιατί προσπαθεί να βρει έναν λόγο για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν σκέφτεται να λύσει άμεσα το στεγαστικό πρόβλημα του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού. Η εξεύρεση λύσης για το στεγαστικό πρόβλημα του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού ήταν μία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Όλοι όσοι γνωρίζουμε το θέμα διαβεβαιώνουμε τον δήμαρχο ότι το οικόπεδο δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κάποιος τον ενημέρωσε λανθασμένα. Αφού λοιπόν η κυβέρνηση έχει τη βούληση να προχωρήσει την ανέγερση Ειδικού Σχολείου με ταχύτατες διαδικασίες, δεν χρειάζεται να αναζητά ο κύριος Αλεξανδρίδης άλλο οικόπεδο. Οικόπεδο υπάρχει. Ας ξεκινήσει τώρα τη μελέτη. Όλα τα άλλα είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού και κωλυσιεργίας, από τα οποία ο δήμος έχει χορτάσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ