Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤαχυδακτυλουργικά κόλπα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αντί για δελτία τύπου

Ταχυδακτυλουργικά κόλπα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αντί για δελτία τύπου

Διαβάζουμε το δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την εκδήλωση την Ημέρα της Γυναίκας, στην οποία τιμήθηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη που όμως δεν μπόρεσε να είναι παρούσα.

Στο δελτίο τύπου του δήμου δεν αναγράφεται ποιοι αντιδήμαρχοι, ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ποιοι άλλοι αιρετοί του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ήταν παρόντες.

Στο δελτίο τύπου του δήμου δεν αναγράφεται ποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας ήταν παρόντες.

Στο δελτίο τύπου του δήμου δεν αναγράφεται ποιος ή ποια παρέλαβε την τιμητική πλακέτα της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, αφού η ίδια ήταν απούσα.

Στο δελτίο τύπου του δήμου δεν αναγράφεται ποιος ή ποια παρέλαβε την τιμητική πλακέτα της κυρίας Βογιατζή Μαριάνθης, αφού και αυτή ήταν απούσα.

Στο δελτίο τύπου του δήμου αναγράφονται αυτά που είπαν αυτοί που έδωσαν τις τιμητικές πλακέτες, αλλά δεν αναγράφονται αυτά που είπαν οι τιμώμενες γυναίκες που παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες.

Τέλος, στο δελτίο τύπου του δήμου αναγράφεται για μία ακόμα φορά ότι η κυρία Ξένια Χατζηλαζαρίδου τιμήθηκε ως πρώτη γυναίκα αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Ευόσμου, ενώ πρώτη γυναίκα αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Ευόσμου ήταν η Ζωή Χρηστίδου.

Σωρός ταχυδακτυλουργιών μέσα σ’ ένα μόλις δελτίο τύπου. Όμως ένας δήμος πρέπει να εκδίδει δελτία τύπου και όχι να κάνει ταχυδακτυλουργίες. Εκτός και αν η διοίκηση του δήμου άλλαξε γνώμη και θα μετονομάσει το δήμο όχι σε «Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου», αλλά σε «Ταχυδακτυλουργίας».

Κρίτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ