Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μανδαλιανός πιστεύει προφανώς πως έχουμε πολύ κοντή μνήμη

Ο κύριος Μανδαλιανός πιστεύει προφανώς πως έχουμε πολύ κοντή μνήμη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 6ης Μαρτίου 2024, ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός ξεκίνησε και πάλι σύγκρουση για τις συνεδριάσεις στις οποίες θα υπάρχουν ερωτήσεις/τοποθετήσεις.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κεραμιδάς ανακοίνωσε ότι εκτός από τη διαδικασία της λογοδοσίας που θα είναι μια φορά το δίμηνο, το μήνα κατά τον οποίο δεν θα υπάρχει λογοδοσία, σε μία συνεδρίαση θα υπάρχει διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Από την αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, απαιτώντας να υπάρχει διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όταν από τη διοίκηση του δήμου θύμισαν στον κύριο Μανδαλιανό ότι κατά τη δική του διοίκηση ξεχάστηκε πολλές και επανειλημμένες φορές η διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός εξεγέρθηκε φωνάζοντας πως, όταν ήταν ο ίδιος δήμαρχος, υπήρχε διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με τον τρόπο που φώναζε ο κύριος Μανδαλιανός, κάποιος που δεν γνωρίζει θα μπορούσε σίγουρα να τον πιστέψει. Ο κύριος Μανδαλιανός με τις φωνές του κόντεψε να πείσει και όσους γνωρίζουμε. Σίγουρα ο τέως δήμαρχος πιστεύει πως όλοι έχουμε κοντή μνήμη και ξεχάσαμε ότι έφτασε στη θητεία του να μην υπάρχει διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων επί δυόμιση μήνες.

Μέλος της διοίκησης του δήμου φεύγοντας από τη συνεδρίαση είπε πως σίγουρα ο κύριος Μανδαλιανός δεν διαβάζει την «Αγκίδα», γιατί αν διάβαζε θα ήξερε ακριβώς σε πόσες συνεδριάσεις κατά τη θητεία του υπήρξε διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων. Δεν είναι ότι ο κύριος Μανδαλιανός δεν διαβάζει την «Αγκίδα». Είναι πως πιστεύει αφενός ότι έχουμε πολύ κοντή μνήμη και αφετέρου ότι με το πες πες πες στο τέλος θα τον πιστέψουν.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ