Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμος καθαρίζει και οι ασυνείδητοι βρομίζουν

Ο δήμος καθαρίζει και οι ασυνείδητοι βρομίζουν

Δεν πάει πολύς καιρός που δημοσιεύσαμε φωτογραφίες από την περιοχή της κάτω Ηλιούπολης με σημεία γεμάτα σκουπίδια που έπρεπε να καθαριστούν.

Η φωτογραφία με αριθ. 1 είναι από σημείο που είχαμε φωτογραφίσει ξανά. Και τότε σκουπίδια και τώρα σκουπίδια. Μόνο που τα σκουπίδια δεν είναι τα ίδια. Η αρμόδια Υπηρεσία του δήμου πέρασε και καθάρισε. Ασυνείδητοι πέταξαν στο ίδιο σημείο ξανά σκουπίδια. Ντουλάπια και μεταλλικό πλαϊνό από κρεβάτι.

Στη συμβολή των οδών Μικράς Ασίας με Πετμεζά (φωτογραφία αριθ. 2) ένας καναπές και σακούλες με σκουπίδια ή μπάζα, χύμα σκουπίδια και μπάζα, για τα οποία σίγουρα δεν ειδοποιήθηκε ο δήμος και τα οποία μάλλον δεν είναι και ευθύνη του δήμου να τα περισυλλέξει, αλλά θα το κάνει.

Με τέτοιες συμπεριφορές είναι σίγουρο πως όσους εργαζόμενους και να έχει η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ποτέ ο δήμος δεν θα είναι καθαρός, αφού η Υπηρεσία θα καθαρίζει και κάποιοι θα θεωρούν πολύ φυσιολογικό να βρομίζουν ξανά.

Για να είναι καθαρός ο δήμος, δεν φτάνει να λειτουργεί καλά η Υπηρεσία Καθαριότητας. Χρειάζεται να υπάρχουν και συνειδητοποιημένοι δημότες που θα κρατούν με τη συμπεριφορά τους καθαρό το δήμο.

Αφήσαμε για το τέλος ορισμένους κάδους που ξεχειλίζουν από σκουπίδια και είναι εμφανές πως μάλλον το απορριμματοφόρο δεν πέρασε όταν έπρεπε (φωτογραφίες αριθ. 3 και 4). Ας δει το πρόγραμμα των απορριμματοφόρων η Υπηρεσία Καθαριότητας, ώστε να μην συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Η διοίκηση του δήμου είναι νέα, αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να μπαίνουν σιγά σιγά σε σειρά.

Πύρρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ