Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων επί διοίκησης Μανδαλιανού

Η διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων επί διοίκησης Μανδαλιανού

Επειδή η αμετροέπεια της αντιπολιτευόμενης παράταξης Μανδαλιανού «χτυπάει κόκκινο», όπως ακριβώς όταν η συγκεκριμένη παράταξη διοικούσε το δήμο, και επειδή κατήγγειλε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη για τη διαδικασία των ερωτήσεων/τοποθετήσεων και μάλιστα αποχώρησε από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γι’ αυτό το λόγο, ας δούμε ορισμένα στοιχεία.

Το 2019, με διοίκηση Μανδαλιανού, το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συνεδρίασε 17 φορές, εκ των οποίων μόνο οι 6 συμπεριλάμβαναν διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Το 2020 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συνεδρίασε 32 φορές, εκ των οποίων μόνο οι 12 συμπεριλάμβαναν διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Το 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συνεδρίασε 42 φορές, εκ των οποίων μόνο οι 16 συμπεριλάμβαναν διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Το 2022 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συνεδρίασε 30 φορές, εκ των οποίων μόνο οι 15 συμπεριλάμβαναν διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Το 2023 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συνεδρίασε 32 φορές, εκ των οποίων μόνο οι 11 συμπεριλάμβαναν διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Συνολικά το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, με διοίκηση Μανδαλιανού συνεδρίασε 153 φορές, εκ των οποίων μόνο οι 60 συμπεριλάμβαναν διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων.

Βέβαια στις 153 φορές συμπεριλαμβάνονται και οι έκτακτες συνεδριάσεις, στις οποίες δεν υπάρχει διαδικασία ερωτήσεων τοποθετήσεων. Οι τακτικές όμως συνεδριάσεις θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνουν διαδικασία ερωτήσεων/τοποθετήσεων, διαδικασία όμως που η διοίκηση Μανδαλιανού έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να αποφύγει, φτάνοντας και τους δυόμιση μήνες χωρίς να γίνουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτά γιατί όποιος ακούει σήμερα τον τέως δήμαρχο και την παράταξή του μπορεί να νομίσει ότι επί της διοίκησής τους δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να απαντάνε σε ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και να ακούνε τις τοποθετήσεις τους.

Σερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ