Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Παραχαράσσει την ιστορία του τόπου ο κύριος Αλεξανδρίδης ή συνεργάτης του;»

«Παραχαράσσει την ιστορία του τόπου ο κύριος Αλεξανδρίδης ή συνεργάτης του;»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Θανάσης Κοκονάς, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου:

«Τελικά τα όσα γράφτηκαν στο δελτίο τύπου για την εκδήλωση που προετοίμαζε η διοίκηση Αλεξανδρίδη στο Πολυλειτουργικό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” για την Ημέρα της Γυναίκας δεν ήταν από λάθος.

Σ’ εκείνο το δελτίο τύπου αναφερόταν ότι θα τιμηθεί η πρώτη γυναίκα αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Ευόσμου. Το όνομα που αναφερόταν όμως δεν ήταν η πρώτη γυναίκα αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Ευόσμου, αφού πρώτη γυναίκα αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Ευόσμου ήταν η Ζωή Χρηστίδου.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συζητήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση, ο δήμαρχος διόρθωσε προφορικά το λάθος, λέγοντας πως η κυρία, η οποία τελικά τιμήθηκε, δεν ήταν η πρώτη γυναίκα αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Ευόσμου, αλλά μία από τις πρώτες γυναίκες αντιδημάρχους.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για τη χθεσινή εκδήλωση και πάλι αναφέρεται η συγκεκριμένη κυρία ως πρώτη αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Ευόσμου και αυτό παρά την παρέμβαση και της ίδιας της πρώτης γυναίκας αντιδημάρχου του πρώην δήμου Ευόσμου, της Ζωής Χρηστίδου.

Αυτή η παραχάραξη της τοπικής ιστορίας και ταυτόχρονα η απρέπεια απέναντι στο πρόσωπο της Ζωής Χρηστίδου εκπορεύεται από τον ίδιο τον δήμαρχο; Μας κορόιδεψε δηλαδή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παίζοντας με τις κουβέντες; Εάν σ’ αυτήν την απρέπεια και παραχάραξη της τοπικής ιστορίας δεν έχει εμπλοκή ο δήμαρχος κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, να ανακοινώσει ποιος έχει και ταυτόχρονα να ανακοινώσει την αποπομπή του.

Το ότι δεν ήθελε η διοίκηση του δήμου τη Ζωή Χρηστίδου σε εκδήλωση στην οποία θα τιμούσε την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη το καταλάβαμε. Το ότι όμως συνεχίζει την παραχάραξη της ιστορίας του τόπου ούτε το καταλαβαίνουμε, ούτε και θα το ανεχτούμε.

Να πάρει εδώ και τώρα θέση ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για την παραχάραξη της τοπικής ιστορίας. Είναι άλλο πράγμα η διαφωνία μας για το αν έπρεπε να τιμηθεί ή όχι η κυρία Μπακογιάννη την Ημέρα της Γυναίκας και άλλο πράγμα η παραχάραξη της ιστορίας του τόπου.

YΓ: Τελικά μάλλον δεν μπόρεσε η διοίκηση του δήμου να επισκεφτεί τα σχολεία μας μαζί με την κυρία Μπακογιάννη, ώστε να δει και εκείνη από κοντά τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα ενημερωθεί ο πρωθυπουργός που πρόσφατα τα έμαθε από κοντά και δεσμεύτηκε να τα λύσει όλα!!»

Ζωή Χρηστίδου: Είμαστε ακόμα ζωντανοί κύριε Αλεξανδρίδη
«Παραχάραξη ιστορίας του τόπου και Ημέρας της Γυναίκας από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ