Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜας έκανε και γελάσαμε ο υποψήφιος της παράταξης Μανούκα

Μας έκανε και γελάσαμε ο υποψήφιος της παράταξης Μανούκα

Υποψήφιος της παράταξης Μανούκα και φανατικός υποστηρικτής των επιλογών της επικεφαλής, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την επιστολή που απέστειλε η Ζωή Χρηστίδου στην «Αγκίδα».

Θεώρησε ο κύριος υποψήφιος της παράταξης Μανούκα ότι ήταν πολύ λογικά αυτά που έγραφε η κυρία Χρηστίδου. Θεώρησε ο κύριος υποψήφιος της παράταξης Μανούκα ότι δεν ήταν καθόλου λογικό να μην τιμάται σε μια εκδήλωση η Ζωή Χρηστίδου ως πρώτη αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Ευόσμου και να τιμάται κάποια άλλη στη θέση της.

Δεν είχε όμως η κυρία Μανούκα την ίδια άποψη με τον υποψήφιό της και με την κυρία Χρηστίδου. Η κυρία Μανούκα θεώρησε πολύ φυσιολογικό να τιμηθεί κάποια άλλη στη θέση της κυρίας Χρηστίδου, γι’ αυτό υπερψήφισε την πρόταση της διοίκησης του δήμου. Το ίδιο φυσιολογικό θεώρησαν το γεγονός και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μανούκα, πλην του κυρίου Χρήστου Αντίνου.

Αυτά παθαίνει όποιος μπλέκει με παρατάξεις σαν αυτήν της κυρίας Μανούκα. Αναγκάζεται να αποδεχτεί την αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω. Αναγκάζεται να ξεχάσει αυτά που ήξερε. Αναγκάζεται να κάνει γαργάρα την παραχάραξη της τοπικής ιστορίας.

Κατά τα άλλα η κυρία Μανούκα καθήμενη στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου απαιτεί να τη σέβονται ως γυναίκα, όταν η ίδια αποδέχεται την παραχάραξη της ιστορίας της πρώτης γυναίκας αντιδημάρχου του πρώην δήμου Ευόσμου, της Ζωής Χρηστίδου, η οποία κάθισε περίπου σαράντα χρόνια πριν στα ίδια έδρανα που κάθεται σήμερα η κυρία Μανούκα.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ