Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ λαθροχειρία ως μορφή άσκησης προπαγάνδας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η λαθροχειρία ως μορφή άσκησης προπαγάνδας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η “λαθροχειρία” είναι μια μορφή άσκησης πολιτικής προπαγάνδας, προκειμένου να συκοφαντήσεις έναν αντίπαλο, να διαβάλεις ένα κίνημα, να διαστρεβλώσεις μια ιδεολογία.

“Λαθροχειρία” είναι επίσης να παίρνεις κείμενα που δημοσιεύονται στην «Αγκίδα» και να τα δημοσιεύεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στο facebook χωρίς να γράφεις που τα βρήκες.

“Λαθροχειρία” είναι επίσης να παίρνεις κείμενα κριτικής στη διοίκηση Αλεξανδρίδη που δημοσιεύονται στην «Αγκίδα» και να τα δημοσιεύεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στο facebook χωρίς να γράφεις που τα βρήκες.

“Λαθροχειρία” είναι επίσης να παίρνεις κείμενα κριτικής στη διοίκηση Αλεξανδρίδη που δημοσιεύονται στην «Αγκίδα» και να τα δημοσιεύεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στο facebook χωρίς να γράφεις που τα βρήκες, για να μπορείς να λες για την «Αγκίδα» ότι είναι παρατρεχάμενη του Αλεξανδρίδη.

“Λαθροχειρία” είναι επίσης να παίρνεις κείμενα κριτικής στη διοίκηση Αλεξανδρίδη που δημοσιεύονται στην «Αγκίδα» και να τα δημοσιεύεις στον προσωπικό σου λογαριασμό στο facebook χωρίς να γράφεις που τα βρήκες, για να μπορείς να λες για την «Αγκίδα» ότι είναι παρατρεχάμενη του Αλεξανδρίδη, ενώ μάλιστα ήσουν υποψήφιος με άλλο συνδυασμό.

Κατάλαβες ανθρωπάκο τι άλλο συνιστά πολιτική λαθροχειρία;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ