Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒούτυρο στο ψωμί Αλεξανδρίδη η αντιπολίτευση Μανδαλιανού και Μανούκα

Βούτυρο στο ψωμί Αλεξανδρίδη η αντιπολίτευση Μανδαλιανού και Μανούκα

Στείρα αντιπολίτευση από τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό και την κυρία Μανούκα με το καλημέρα της νέας θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επιθετικότητα απέναντι στη νέα διοίκηση του δήμου, πριν ακόμα αυτή αποκτήσει τα πατήματά της, πριν ακόμα αυτή προλάβει να αποκτήσει πλήρη αντίληψη για το δήμο.

Δημιουργία εντάσεων από τον κύριο Μανδαλιανό και την κυρία Μανούκα, αποχωρήσεις από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων που καμία σχέση δεν έχουν με το καλό του δήμου και των δημοτών.

Γραφικοί αντιπολιτευτικοί τόνοι, προσπάθεια να μετατρέψουν την τρίχα σε τριχιά, απόπειρα να αποδείξουν από την πρώτη στιγμή ότι η παράταξη Αλεξανδρίδη είναι κακή και δεν έκανε για διοίκηση.

Τι καταλαβαίνει η πλειονότητα των δημοτών, πέραν κάποιων φανατικών υποστηρικτών του κυρίου Μανδαλιανού και της κυρίας Μανούκα; Ότι ήθελαν ναι και καλά να είναι δήμαρχοι και συμπεριφέρονται έτσι γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν την ήττα τους.

Η αντιπολιτευτική στάση του κυρίου Μανδαλιανού και της κυρίας Μανούκα είναι βούτυρο στο ψωμί του δημάρχου Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Γιατί;

Γιατί όταν θα αντιδράσουν σε κάτι στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουν και θα πρέπει να υψώσουν πράγματι τους αντιπολιτευτικούς τόνους, κανένας δεν θα τους πάρει σοβαρά υπόψιν. Ο κύριος Μανδαλιανός και η κυρία Μανούκα κουβαλούν νερό στο μύλο του κυρίου Αλεξανδρίδη.

Ευτυχώς δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεών τους έχουν αντίληψη της κατάστασης και δεν ακολουθούν μια αντιπολιτευτική τακτική που δεν θα την έβρισκε ο κύριος Αλεξανδρίδης ακόμα και αν την είχε κάνει παραγγελία. Κλεάνθης Μανδαλιανός και Μαρία Μανούκα έχουν βάλει πλώρη να επανεκλέξουν από τώρα τον κύριο Αλεξανδρίδη για δεύτερη θητεία.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ