Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ απίστευτος τέως δήμαρχος ρωτούσε πιεστικά για τον ΟΕΥ

Ο απίστευτος τέως δήμαρχος ρωτούσε πιεστικά για τον ΟΕΥ

Κατά τη λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στις 23 Φεβρουαρίου 2024, ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός ρώτησε πιεστικά για την ημερομηνία που θα κατατεθεί ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Ο κύριος Μανδαλιανός, παρά το γεγονός ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του απάντησε πως ο ΟΕΥ θα κατατεθεί άμεσα, συνέχισε να ρωτάει πιεστικά για την ημερομηνία που θα γίνει αυτό. Ποιος; Ο κύριος Μανδαλιανός.

Ο κύριος Μανδαλιανός που μαζί με τους αντιδημάρχους του είχαν δώσει αμέτρητες ημερομηνίες για την κατάθεση του ΟΕΥ και τελικά τον εισήγαγαν προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές. Τέσσερα χρόνια κωλυσιεργούσαν με τον ΟΕΥ, φτάνοντας να τον χαρακτηρίσουν μεταπτυχιακή εργασία, και τώρα ο τέως δήμαρχος ρωτούσε τον ούτε δύο μηνών δήμαρχο πότε θα φέρει για ψήφιση τον ΟΕΥ.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός προφανώς πιστεύει πως ξεχάσαμε ότι ήταν δήμαρχος και το πώς χειρίστηκε τον ΟΕΥ. Αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, καθώς για κάποιους αυτό σημαίνει πολιτική. Το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο μπορεί και να υφίσταται, είναι αν πραγματικά ο κύριος Μανδαλιανός δεν θυμάται τη διαχείριση που ο ίδιος έκανε στο θέμα του ΟΕΥ, όχι φυσικά γιατί έχει πρόβλημα με τη μνήμη του, αλλά γιατί τόσο τον ένοιαζε.

Γιατί εάν ο κύριος τέως δήμαρχος θυμόταν στοιχειωδώς το πώς διαχειρίστηκε τον ΟΕΥ, δεν θα μιλούσε, μήπως ξεχάσουμε και οι υπόλοιποι. Όμως μιλάει και δεν αφήνει κανέναν να ξεχάσει.

Στα παραπάνω όμως υπάρχει και το καλύτερο. Ο νυν δήμαρχος απάντησε στον τέως δήμαρχο ότι ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας θα ψηφιστεί εντός εξαμήνου γιατί αυτό είναι υποχρεωτικό από το νόμο. Αυτό το γνωρίζαμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα αυτοδιοικητικά, εκτός από την παράταξη Μανδαλιανού. Βέβαια η παράταξη Μανδαλιανού δεν γνώριζε όσα έπρεπε να γνωρίζει όταν ήταν διοίκηση, θα γνωρίζει τώρα που είναι αντιπολίτευση;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ