Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε ανέκδοτο έκλεισε η λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη

Με ανέκδοτο έκλεισε η λογοδοσία της διοίκησης Αλεξανδρίδη

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Δημήτρης Κεραμιδάς, αποδείχτηκε καλαμπουρτζής και έκλεισε με ανέκδοτο τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για τη λογοδοσία της διοίκησης, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.

Ο κύριος Κεραμιδάς είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τον κόσμιο τρόπο. Ελπίζω να πάμε καλύτερα τις επόμενες φορές και να είμαστε πιο καλά ενημερωμένοι».

Αυτά τα είπε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για μια συνεδρίαση που ένας από την παράταξή του κόντεψε να τον πιάσει από το λαιμό γιατί δεν διηύθυνε τη συνεδρίαση όπως ήθελε εκείνος, μία άλλη φώναζε σ’ αυτόν που κόντεψε να πιάσει τον πρόεδρο από το λαιμό ότι είναι επιστήμονας, μάλλον για να τονίσει πως εκείνος δεν είναι, ένας άλλος φώναζε κι αυτός σ’ εκείνον που κόντεψε να πιάσει τον πρόεδρο από το λαιμό ότι είναι βλάκας, ένας τρίτος φώναζε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρει στα γόνατά του αυτόν που ήθελε να τον πιάσει από το λαιμό.

Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ήθελε να αμβλύνει τις εντυπώσεις που άφησαν οι αντιπαραθέσεις, επειδή ο ίδιος είναι ευγενικός και άνθρωπος χαμηλών τόνων. Ο πρόεδρος συμπεριφέρθηκε στη συνεδρίαση με ευγένεια και καλοπροαίρετα. Δυστυχώς κάποιοι δεν σεβάστηκαν τη στάση του και δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα που κόσμια δεν τη λες. Όσον αφορά βέβαια τη συντριπτική πλειονότητα του Δημοτικού Συμβουλίου, σαφώς και ο τρόπος ήταν κόσμιος και μέσα σε πολιτικά πλαίσια.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ