Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα στηρίξει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης τον Κώστα Σωτηράκη στην ΚΕΔΕ;

Θα στηρίξει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης τον Κώστα Σωτηράκη στην ΚΕΔΕ;

Διαδικασίες εκλογής μελών Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. αύριο Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και ο μόνος υποψήφιος από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου για το Δ.Σ. θα είναι ο Κώστας Σωτηράκης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού και πρώην αντιδήμαρχος.

Το ερώτημα είναι αν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, θα στηρίξει τον Κώστα Σωτηράκη, παρ’ όλο που στις εκλογές για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν σε αντίπαλα ψηφοδέλτια. Ο Κώστας Σωτηράκης θα μπορούσε να είναι η φωνή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Εύλογα ίσως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να ρωτούσε εάν ο κύριος Σωτηράκης θα έκανε το ίδιο, εάν βρίσκονταν αντίστροφα στις ανάλογες θέσεις. Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς με σιγουριά. Ίσως πάλι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου επιπλέον να ρωτούσε γιατί να στηρίξει τον κύριο Σωτηράκη όταν ξεκάθαρα φαίνεται πως τον πρώην αντιδήμαρχο δεν τον στήριξε σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες ούτε η παράταξή του, η παράταξη Μανδαλιανού. Είναι και αυτό ένα ερώτημα που η απάντησή του είναι σίγουρα δύσκολη.

Το σίγουρο είναι πως ο μόνος υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι ο Κώστας Σωτηράκης, ο οποίος έφτασε μέχρι το συγκεκριμένο σημείο παρά το γεγονός ότι δεν τον στήριξαν αυτοί που έπρεπε, πράγμα που δείχνει πως βρίσκεται κοντά σε κέντρα εξουσίας, τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά στα οποία κοντά βρίσκεται ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου. Αυτό σε συνδυασμό με την εκλογή του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στη θέση του αντιπροέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ελλάδας θα μπορούσε να αναβαθμίσει τη θέση του δήμου προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για τη στήριξη του Κώστα Σωτηράκη από τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, προκειμένου να εκλεγεί στο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ