Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΨήφος της κυρίας Μανούκα κόντρα σε όλη την παράταξή της

Ψήφος της κυρίας Μανούκα κόντρα σε όλη την παράταξή της

Στις 21 Φεβρουαρίου 2024, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Ένα θέμα της συνεδρίασης αφορούσε την έγκριση έκθεσης για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2023, κατά το χρονικό διάστημα από την αρχή του οικονομικού έτους έως το τέλος του Δ΄ τριμήνου.

Η κυρία Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου», ψήφισε λευκό γιατί, όπως η ίδια δικαιολόγησε την ψήφο της, έτσι ψήφισε και στη Δημοτική Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε το πρωί της ίδιας ημέρας. Πώς αιτιολόγησε την ψήφο της στη Δημοτική Επιτροπή; Λέγοντας ότι το 2023 δεν ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου!

Απίστευτη αντιπολιτευτική στάση από την κυρία Μανούκα, η οποία προφανώς τόσο μπορεί, τόσο κάνει. Δεν ψήφισε την έγκριση έκθεσης για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2023, γιατί τότε δεν ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου!

Δηλαδή αν η κυρία Μανούκα είχε εκλεγεί δήμαρχος, με βάση τη λογική της, οι δημοτικοί της σύμβουλοι δεν θα ψήφιζαν το συγκεκριμένο θέμα εάν δεν ήταν μέλη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου; Δεν θα ψήφιζαν και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούσαν την προηγούμενη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου;

Θα τα ψήφιζαν, όπως ψήφισαν την έγκριση έκθεσης για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2023, την οποία δεν ψήφισε η κυρία Μανούκα! Ναι, καλά διαβάσατε!! Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής της υπερψήφισαν το θέμα, ενώ η επικεφαλής της παράταξης ψήφισε λευκό και για να μην αναρωτηθείτε εάν όλοι οι υπόλοιποι ήταν μέλη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, μάθετε ότι δεν ήταν. Μέλη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου ήταν μόνο οι κύριοι Αντίνου και Γαρούφας. Η κυρία Κυριαζίδου και οι κύριοι Λιάπης και Γεωργίου δεν ήταν.

Με τέτοιου είδους προσωπική αντιπολίτευση αποφάσισε να πορευτεί η κυρία Μανούκα, κόντρα στη λογική και κόντρα ακόμα και στην ψήφο των μελών της παράταξής της. Είναι προφανές ότι η κυρία Μανούκα πορεύεται ως αντιπολίτευση, όπως πορευόταν ο κύριος Μανδαλιανός ως διοίκηση. Πιστεύει και αυτή ότι τα έχει όλα καλώς καμωμένα και σίγουρα έχει μαζέψει γύρω της «λιβανιστήρια» που συμφωνούν και επαυξάνουν με την τακτική της.

Ο καθένας όπως στρώνει, κοιμάται.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ