Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντιπολίτευση για καμάρωμα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Αντιπολίτευση για καμάρωμα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, συνεδρίασε η Δημοτική Επιτροπή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Το 2ο θέμα της συνεδρίασης αφορούσε την έγκριση έκθεσης για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2023, κατά το χρονικό διάστημα από την αρχή του οικονομικού έτους έως το τέλος του Δ΄ τριμήνου.

Η κυρία Μαρία Μανούκα ψήφισε λευκό γιατί, όπως η ίδια δικαιολόγησε την ψήφο της, το 2023 δεν ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου! Είναι να αναφωνήσει κανείς: «Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσουμε σ’ αυτόν τον δήμο;».

Δηλαδή αν η κυρία Μανούκα είχε εκλεγεί δήμαρχος, με βάση τη λογική της, οι δημοτικοί της σύμβουλοι δεν θα ψήφιζαν το συγκεκριμένο θέμα εάν δεν ήταν μέλη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου; Δεν θα ψήφιζαν και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούσαν την προηγούμενη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πραγματικά σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο συμβαίνουν και ακούγονται απίστευτα πράγματα. Για την ιστορία το θέμα υπερψήφισαν οι άλλοι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που είναι εκλεγμένοι στη Δημοτική Επιτροπή, κύριοι Κλεάνθης Μανδαλιανός και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος. Ο κύριος Παπαδόπουλος επίσης δεν ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου το 2023!!

Μπάμπης Ι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ