Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Χρήστος Αντίνου δεν αποχώρησε με την υπόλοιπη παράταξη Μανούκα

Ο Χρήστος Αντίνου δεν αποχώρησε με την υπόλοιπη παράταξη Μανούκα

Η κυρία Μανούκα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Φεβρουαρίου 2024, κατήγγειλε ότι ο δήμαρχος της έκλεισε το μικρόφωνο και ότι δεν την άφησε να μιλήσει και αποχώρησε μαζί με την παράταξή της.

Όχι όμως ολόκληρη την παράταξή της. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής της κύριος Χρήστος Αντίνου παρέμεινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ίσως σχολιάσει κανείς ότι ο κύριος Αντίνου δεν αποχώρησε, επειδή έχει αποστασιοποιηθεί από την παράταξη Μανούκα. Ο κύριος Αντίνου όμως είναι μέλος της παράταξης Μανούκα. Ούτε έχει ανεξαρτητοποιηθεί, ούτε η κυρία Μανούκα τον έχει διαγράψει.

Η παραμονή του κυρίου Χρήστου Αντίνου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η μη αποχώρησή του μαζί με την υπόλοιπη παράταξη, εκφράζει ξεκάθαρη διαφωνία στην αποχώρηση και στον τρόπο που αυτή γίνεται. Ίσως είναι και διαφωνία στο γεγονός, όπως φαίνεται στην κάμερα, ότι η κυρία Μανούκα αποφασίζει μόνη της την αποχώρηση της παράταξής της και δεν ρωτάει τους δημοτικούς της συμβούλους εάν συμφωνούν! Εκτός και αν η αποχώρηση ήταν οργανωμένη από πριν, οπότε δεν χρειαζόταν να ρωτήσει!!

Σ.

Είχε άδικο που εκνευρίστηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με την κυρία Μανούκα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ