Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα εμφανιστεί ξανά ο κύριος Μανδαλιανός στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Θα εμφανιστεί ξανά ο κύριος Μανδαλιανός στο Δημοτικό Συμβούλιο;

Επί δύο χρόνια ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και η διοίκησή του πανηγύριζαν για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Η χρηματοδότηση της επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου ήταν η μοναδική χρηματοδότηση που κέρδισαν πέραν των χρηματοδοτήσεων για ασφαλτοστρώσεις, για πεζοδρόμια και για μερεμέτια. Κέρδισαν 150.000 ευρώ και έστησαν μεγάλα πανηγύρια.

Κατά την προεκλογική περίοδο ανέμιζαν αυτά τα 150.000 ευρώ σαν σημαία και τα παρουσίαζαν σαν σπουδαίο κατόρθωμα. Ξεκινώντας από αυτά, έφτιαχναν παραμύθια, τα οποία έτσι όπως τα έλεγαν νόμιζε κάποιος που τους άκουγε ότι σχεδόν είχανε βρει και χρηματοδότηση για να ολοκληρωθεί η ανέγερση του σταδίου. Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός έφτασε στο σημείο να πει, κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, ότι το στάδιο θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2025.

Χθες έγινε γνωστό ότι καμία εταιρεία δεν ανέλαβε την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, γιατί τα 150.000 ήταν ψίχουλα. Τελικά αυτά τα χρήματα ήταν αρκετά για να μοιράζονται για δύο περίπου χρόνια στους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως καθρεφτάκια σε ιθαγενείς, αλλά ήταν λίγα για να επικαιροποιηθεί η μελέτη του σταδίου.

Αυτή ήταν η διοίκηση Μανδαλιανού που ήθελε να επανεκλεγεί για να ολοκληρώσει το έργο της. Ποιο έργο; Είδαμε επιπλέον και τον ίδιο τον κύριο Μανδαλιανό να ξεκινάει με επιθετικό τρόπο απέναντι στη νέα διοίκηση τη θητεία του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Μετά τα αποκαλυπτήρια της μη επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, θα συνεχίσει ο κύριος Μανδαλιανός να αντιπολιτεύεται με τον ίδιο τρόπο; Μάλλον, μετά τα αποκαλυπτήρια της μη επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου θα εμφανιστεί ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ακόμα καλύτερα, μετά τα αποκαλυπτήρια της μη επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου θα εμφανιστεί ξανά στην κοινωνία του δήμου ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη με τη μη επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, ο κύριος Μανδαλιανός θα παραμείνει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου; Δεν θα παραιτηθεί; Δηλαδή τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί, αν δεν παραιτηθεί τώρα;

Κιμ. Ο.

Μανδαλιανός θα λέτε και θα κλαίτε…
Σε δήμο «Παπά» θα μετονομαστεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ