Τη γελοιότητα στη σελήνη εκτόξευσε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

0
45
TEST

Το «γελάει και το παρδαλό κατσίκι» δεν μπορεί να εκφράσει την πραγματικότητα. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, επειδή για πάνω από δύο χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και επειδή μάλλον δεν έχει σκοπό να κάνει τίποτα και πάνω στο άγχος της να παρουσιάσει την τρίχα ως τριχιά, εκτόξευσε σήμερα το πρωί τη γελοιότητα στη σελήνη.

Πρωί πρωί σήμερα, στην επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook αναρτήθηκε κείμενο με τίτλο «ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ “ΞΕΠΑΓΩΜΑ” ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ» συνοδευόμενο από πλήθος δημοσιεύσεων σε διαδικτυακές εφημερίδες. Μόνο που ο τίτλος και το κείμενο τα οποία είχαν οι διαδικτυακές εφημερίδες για το γεγονός ήταν αυτά του δελτίου τύπου του δήμου. Αυτά ακριβώς έχει και η «Αγκίδα». Δημοσιεύσαμε όλοι το δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Παρουσίασε η αθεόφοβη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως κατόρθωμά της το γεγονός ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δημοσίευσαν το δελτίο τύπου της. Τι άλλο θα κάνει αυτή η διοίκηση και τα στελέχη της; Πόσο ακόμα θα υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μας; Τόσο ιθαγενείς θεωρεί η «Νέα Πνοή» τους κατοίκους του δήμου που νομίζει ότι μπορεί να τους κοροϊδεύει με φτηνά ταχυδακτυλουργικά κόλπα; Ειδησεογραφικές ιστοσελίδες υψηλής αναγνωσιμότητας τάχθηκαν θετικά, όπως γράφει η ιστοσελίδα του δήμου, επειδή αναπαρήγαγαν το δελτίο τύπου του δήμου; Καλά θα μας τρελάνει η διοίκηση; Καλά δεν υπάρχει λίγη ντροπή;

Πάντως αυτή η φθήνια στα ταχυδακτυλουργικά κόλπα της διοίκησης δείχνει ότι έχει πάρει χαμπάρι πως πνέει τα λοίσθια.

Κιμ. Ο.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του δήμου στο facebook

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΞΕΠΑΓΩΜΑ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ

Η είδηση επανεκκίνησης των διαδικασιών αποπεράτωσης του Σταδίου άνωθεν του Περιφερειακού το οποίο παρέμενε εγκαταλελειμμένο τα τελευταία 15 χρόνια, έτυχε όχι μονό θετικής αλλά και μαζικής ανταπόκρισης τόσο από τον τοπικό, όσο και από τον εθνικό Τύπο.

Εφημερίδες και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες υψηλής αναγνωσιμότητας τάχθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, θετικά σε ένα έργο το οποίο θα συμβάλει με τον πλέον καθοριστικό τρόπο στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία υπολείπεται σε εγκαταστάσεις, παρότι, συγκεκριμένα, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου είναι από τους πιο πολυπληθείς στη χώρα.

Θυμίζουμε ότι χάρη στην επιμονή της δημοτικής αρχής και την καθοριστική βοήθεια από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, εξασφαλίστηκαν τα πρώτα 150.000 ευρώ για την επικαιροποίηση της μελέτης του Σταδίου, το οποίο είναι το πρώτο και καθοριστικό βήμα για να εκκινήσουν οι εργασίες αποπεράτωσης του Σταδίου, με τον Υπουργό να δεσμεύεται και για την ένταξη του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τη χρηματοδότησή του.

Ας γράψει η ιστοσελίδα του δήμου και τι έγραφαν τα Μέσα Ενημέρωσης για την έξωση του ΚΕΠ Ολυμπιάδος
Ο ανδριάντας του δημάρχου έξω από το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού…