Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚώστας Αμανατιάδης: Έλεος κυρία Πουρσανίδου

Κώστας Αμανατιάδης: Έλεος κυρία Πουρσανίδου

Του Κώστα Αμανατιάδη, αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Αγαπητή κυρία Πουρσανίδου

Αποφάσισα να μην αντιδράσω στη συμπεριφορά που είχατε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία συζητήθηκαν τα Ανταποδοτικά Τέλη, όταν θεωρήσατε σκόπιμο να παραδώσετε μαθήματα στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης για τους λόγους που τους εξέλεξαν οι πολίτες, λέγοντας πράγματα βολικά για τη διοίκησή σας αλλά που λίγη σχέση είχαν με το ρόλο της αντιπολίτευσης.

Επειδή όμως ούτε εγώ, ούτε και κανένας άλλος δεν αντιδράσαμε σ’ εκείνην τη συμπεριφορά σας, γιατί είστε νέα αντιδήμαρχος που φαίνεται ότι έχετε όρεξη να δουλέψετε, εσείς θεωρήσατε τη στάση μας δείγμα αδυναμίας και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό κάνατε ένα βήμα παραπέρα κουνώντας μας το δάχτυλο και χαρακτηρίζοντας «ντροπή» την τοποθέτησή μου.

Κυρία Πουρσανίδου έλεος. Ήσασταν υποψήφια στις εκλογές του 2019 και δεν εκλεγήκατε. Δεν ξέρω εάν ήσασταν και πιο πριν υποψήφια. Την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε την ξέρατε, ούτε σας ήξερε, γιατί απλούστατα δεν περάσατε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια για να δείτε πως είναι επειδή προφανώς δεν σας ενδιέφερε, και τολμάτε με το καλημέρα να απευθύνεστε με τέτοια αμετροέπεια σε δημοτικούς συμβούλους που βρίσκονται σε αυτήν την αίθουσα δεκαετίες;

Χαμηλώστε τον τόνο σας κυρία Πουρσανίδου. Να είστε σίγουρη ότι δεν κάνει καλό ούτε στη δική σας εικόνα, ούτε στην εικόνα της διοίκησης που εκπροσωπείτε. Ακόμα και δίκιο να έχετε, δεν είναι λογικό να απευθύνεστε με αυτόν τον τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με αυτόν τον τρόπο δεν απευθύνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο ούτε όσοι βρίσκονται δεκαετίες σ’ αυτό. Γι’ αυτό επανεξετάστε τη συμπεριφορά σας απέναντί μας. Δεν είναι η πρέπουσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ