Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Λευτέρης Αλεξανδρίδης στηρίζει τα αιτήματα του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης στηρίζει τα αιτήματα του Συλλόγου Καρκινοπαθών

«ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ» 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Σύσσωμη η Διοίκηση του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει το πανανθρώπινο κοινωνικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελεί ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΛΗΣ, εδώ και 30 χρόνια, από την Θεσσαλονίκη για όλη την Μακεδονία και Θράκη.

Για την ιστορία… ο Σύλλογος αυτός ήταν ο πρώτος Σύλλογος που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1994 από την αείμνηστη, μαχητική, ακούραστη και διεκδικητική μέχρι τέλους, τ. Πρόεδρο του, Περσεφόνη Μήττα!

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Λευτέρης Αλεξανδρίδης, στηρίζει τα αιτήματα του Συλλόγου, στέλνει το μήνυμα της πρόληψης σε όλους και ως ελάχιστη ένδειξη ενίσχυσης, ο Δήμος δημοσιοποιεί την μεγάλη επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 30 ετών λειτουργίας του Συλλόγου, στα Μέσα Ενημέρωσης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4.2.2024 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ στις 18.30μμ.

Επίσης ο κ. Αλεξανδρίδης ανακοίνωσε ότι κατά την διάρκεια του επετειακού έτους που διανύουμε, ο Δήμος θα οργανώνει μία μεγάλη εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας Θράκης.

Από το Γραφείο Τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ