Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Μανδαλιανού υποτίμησε την επιρροή Λαφαζανίδη στο Ελευθέριο Κορδελιό

Η παράταξη Μανδαλιανού υποτίμησε την επιρροή Λαφαζανίδη στο Ελευθέριο Κορδελιό

Οι σταυροί προτίμησης που έλαβαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Απόστολου Τζιτζικώστα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, μπορούν να οδηγήσουν σε διάφορα συμπεράσματα.

Το 32,61% των ψηφοδελτίων που έλαβε η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Ελευθέριο Κορδελιό είχαν σταυρό προτίμησης στον Νέστορα Λαφαζανίδη. 1 στους 3 κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού ψήφισαν τον Νέστορα Λαφαζανίδη.

Οι σταυροί προτίμησης που έλαβε ο Νέστορας Λαφαζανίδης στο Ελευθέριο Κορδελιό δείχνουν πως η επιρροή Λαφαζανίδη παραμένει μεγάλη στον πρώην δήμο και ότι όσοι πίστευαν πως αυτό έχει αλλάξει, έπεσαν πολύ έξω.

Η παράταξη Μανδαλιανού επέλεξε να έρθει σε σύγκρουση με τον Νέστορα Λαφαζανίδη και σε προέκταση με τον πρώην δήμαρχο Στάθη Λαφαζανίδη, υποτιμώντας την επιρροή τους στο Ελευθέριο Κορδελιό. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος που έκαναν και αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος που έχασαν τις εκλογές. Φυσικά η σύγκρουση της διοίκησης Μανδαλιανού με τον Λαφαζανίδη ακολουθήθηκε και από σειρά λαθών που αφορούσαν φυσικά και το έργο που θα άφηνε πίσω της.

Η παράταξη Μανδαλιανού αντί να κάνει την αυτοκριτική της για τη σύγκρουση με τον Λαφαζανίδη, κυνηγάει εφιάλτες και παραμύθια για τους λόγους που έχασε τις εκλογές. Της φταίνε όλοι εκτός από τις αντιπαραθέσεις, με πρώτη και καλύτερη αυτή με τον Λαφαζανίδη, που χωρίς αντικειμενικό λόγο προκάλεσε, γιατί υποκειμενικός υπήρχε.

1.694 ψηφοδέλτια από τα 5.194 ψηφοδέλτια που έλαβε η παράταξη Τζιτζικώστα στο Ελευθέριο Κορδελιό, είχαν σταυρό προτίμησης στον Νέστορα Λαφαζανίδη. Αντιλαμβάνεται τον αριθμό η παράταξη Μανδαλιανού ή να το κυκλοφορήσουμε εικονογραφημένο;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ