Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧωρίς συνωστισμό η κοπή της βασιλόπιτας των πολιτιστικών συλλόγων Κορδελιού Ευόσμου

Χωρίς συνωστισμό η κοπή της βασιλόπιτας των πολιτιστικών συλλόγων Κορδελιού Ευόσμου

Χωρίς συνωστισμό γίνονται οι φετινές εκδηλώσεις των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για την κοπή της βασιλόπιτας. Οι αίθουσες στις οποίες γίνονται οι εκδηλώσεις δεν είναι ασφυκτικά γεμάτες και τα κομμάτια της βασιλόπιτας περισσεύουν, σε αντίθεση με πέρυσι που οι αίθουσες ήταν ασφυκτικά γεμάτες και οι βασιλόπιτες για να φτάσουν έπρεπε να μοιράζονται ψίχουλο ψίχουλο.

Πέρυσι η ψηφοθηρία έδινε και έπαιρνε. Οι υποψήφιοι των δημοτικών εκλογών στην κοπή της βασιλόπιτας των συλλόγων ήταν πιο πολλοί από τα μέλη των συλλόγων. Πέρυσι δίνονταν μάχες για το ποιος θα κάτσει στην καλύτερη θέση. Φέτος έχει άδειες θέσεις στην πρώτη σειρά, αλλά λείπουν αυτοί που θα τις γεμίσουν με το κορμί τους.

Πέρυσι στην κοπή της πίτας των συλλόγων έκαναν παρέλαση διάφοροι απίστευτοι που σε πολλές περιπτώσεις συνοδεύονταν από ολόκληρη κουστωδία. Άνθρωποι, που όσοι ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά δεν τους είχαν δει ποτέ και πουθενά, πήραν σβάρνα τις εκδηλώσεις των συλλόγων για την κοπή της πίτας. Φέτος εξαφανίστηκαν. Κουράστηκαν πολύ να τρέχουν για να εκλεγούν κι έτσι δεν μπορούν να περπατήσουν να πάνε και σε καμιά κοπή πίτας.

Δυστυχώς στις περισσότερες εκδηλώσεις για την κοπή της βασιλόπιτας πολιτιστικών συλλόγων λείπουν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Καλά να έχουν εξαφανιστεί οι ανύπαρκτοι, αλλά να εξαφανίζονται και οι υπαρκτοί; Κι όμως συμβαίνει κι αυτό.

Συνωστισμός ξανά στις εκδηλώσεις κοπής πίτας των πολιτιστικών συλλόγων τις παραμονές των επόμενων εκλογών. Μέχρι τότε στις εκδηλώσεις αυτές θα έχει αρκετές θέσεις όχι μόνο για να κάτσουμε, αλλά και για να ξαπλώσουμε.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ