Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί η παράταξη Μανδαλιανού ψήφισε μηδενική αύξηση Ανταποδοτικών Τελών;

Γιατί η παράταξη Μανδαλιανού ψήφισε μηδενική αύξηση Ανταποδοτικών Τελών;

Γιατί η παράταξη Μανδαλιανού, που μέχρι χθες διοικούσε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ψήφισε μηδενική αύξηση Ανταποδοτικών Τελών για το 2024;

«Ήμασταν διατεθειμένοι, προτάθηκε εξαρχής να ψηφίσουμε “παρών” ή λευκό και να ρίξουμε το μπαλάκι σ’ εσάς γιατί εσείς θα διαχειριστείτε τα οικονομικά του δήμου και τα πάντα, τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά όταν έμαθα, προσωπικά μιλάω πάντα, ότι μας λοιδορείτε και μας συκοφαντείτε ακόμη και τώρα, τελευταία στιγμή, όποιος το έκανε, μπορεί να μην είχατε υπ’ όψιν εσείς αλλά θα παρακαλούσα να μάθετε ποιος το έκανε, κάποια στιγμή είπα: “Όχι βέβαια, μηδενική αύξηση στα Δημοτικά Τέλη. Μηδενική αύξηση γιατί δεν ανεχόμαστε να είμαστε και βρεγμένοι και δαρμένοι”».

Τα παραπάνω είπε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Ιανουαρίου 2024.

Τι να σχολιάσει κανείς; Ότι η μείζων αντιπολίτευση και ο τέως δήμαρχος είχαν σκοπό να ψηφίσουν «παρών» ή λευκό στην αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών και ψήφισαν τελικά μηδενική αύξηση γιατί, όπως είπε ο κύριος Μανδαλιανός, κάποιοι από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη τους συκοφαντούν;

Η παράταξη Μανδαλιανού συνεπώς δεν ψήφισε μηδενική αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών γιατί συναισθάνεται τα οικονομικά προβλήματα των κατοίκων του δήμου, αλλά γιατί ήθελε να κοντράρει τη διοίκηση Αλεξανδρίδη!

Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα από τον τέως δήμαρχο; Είναι δυνατόν να λέει ότι η παράταξή του δεν τοποθετείται για τα Ανταποδοτικά Τέλη με τρόπο πολιτικό; Εκτός εάν νομίζει πως τα όσα είπε είναι πολιτική άποψη, σχετικό με το ότι δεν ψηφίζει αυτό που θα ψήφιζε και συνεπώς πίστευε ότι έπρεπε να ψηφίσει, γιατί κάποιοι συκοφαντούν την παράταξή του!

Όσον αφορά εκείνο το «προσωπικά πάντα μιλάω» και το «κάποια στιγμή είπα» του κυρίου Μανδαλιανού, φανερώνει προφανώς τον τρόπο που λειτουργεί και αποφασίζει η παράταξη του τέως δημάρχου.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ