Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕάν την αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη την έκανε ο Αμανατιάδης, θα τον...

Εάν την αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη την έκανε ο Αμανατιάδης, θα τον σταυρώνανε

Του Γιάννη Καμαρινού

Εδώ οι «ΜαυροΒιβλήτες», εκεί οι «ΜαυροΒιβλήτες», εξαφανίστηκαν οι «ΜαυροΒιβλήτες», οι οποίοι παραμονές των δημοτικών εκλογών έκοψαν και έραψαν τη Μαύρη Βίβλο του ΘΕΠΑΝ μόνο για την περίοδο της διοίκησης Μανδαλιανού.

Οι «ΜαυροΒιβλήτες» παρατρεχάμενοι του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη, που έστησαν την αλήθεια και την αντικειμενικότητα στα δέκα βήματα και τις εκτέλεσαν, αφού έκαναν τη δουλίτσα την οποία είχαν αναλάβει, τώρα δεν λένε κουβέντα για την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%.

Εάν την αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη την είχε κάνει ο προηγούμενος αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Αμανατιάδης, τον οποίο είχαν στοχοποιήσει, θα τον είχαν ανεβάσει στο σταυρό, θα του κάρφωναν καρφιά ανά πέντε εκατοστά του σώματός του και ο αρχηγός των παρατρεχάμενων θα του έγραφε ποιηματάκια με το κιλό. Τώρα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Ίσως δεν έχουν διαθέσιμο σταυρό και ίσως ο αρχηγός των παρατρεχάμενων να μην έχει ώρα, γιατί μετατρέπει τη Μαύρη Βίβλο του ΘΕΠΑΝ σε ποίημα για να την τοποθετήσει δίπλα στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια.

Ελπίζω όσοι απλοί άνθρωποι ακολούθησαν αυτήν την δήθεν Πρωτοβουλία Πολιτών, να καταλαβαίνουν τώρα ότι ήταν ξεκάθαρα Πρωτοβουλία στήριξης του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη.

Βέβαια το ότι σώπασαν για την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών ίσως να μην ήταν αρνητικό, γιατί άμα μιλούσαν μπορεί να έλεγαν, όπως ο κύριος Καϊτετζίδης, πόσο λογική ήταν αυτή και πόσο απαραίτητη για το δήμο. Ίσως μάλιστα, αφού ο κύριος Καϊτετζίδης συσχέτισε τα Ανταποδοτικά Τέλη με τις Αμυντικές Δαπάνες, ο αρχηγός των παρατρεχάμενών του να έγραφε και κανένα εμβατήριο με στίχους «Το Ανταποδοτικό, το Ανταποδοτικό, το Ανταποδοτικό Τέλος πολύ το αγαπώ» κατά το εμβατήριο του Πυροβολικού.

Ντροπή, αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρουν οι παρατρεχάμενοι του κυρίου Καϊτετζίδη, που για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ διύλισαν τον κώνωπα και κατάπιαν την κάμηλο.

Σας ενδιαφέρει περισσότερο το ποδόσφαιρο από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Πριν ψηφιστούν τα Ανταποδοτικά Τέλη έπρεπε να συνεδριάσετε κύριοι των Εμπορικών Συλλόγων
Ούτε κουβέντα για τα Ανταποδοτικά Τέλη από τους ήρωες του ΘΕΠΑΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ