Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟύτε κουβέντα για τα Ανταποδοτικά Τέλη από τους ήρωες του ΘΕΠΑΝ

Ούτε κουβέντα για τα Ανταποδοτικά Τέλη από τους ήρωες του ΘΕΠΑΝ

Του Γιάννη Καμαρινού

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου αυξήθηκαν τα Ανταποδοτικά Τέλη κατά 35%, αλλά οι ήρωες του ΘΕΠΑΝ άφαντοι. Η θητεία τους τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Όχι μόνο δεν πάτησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην αύξηση, αλλά δεν άρθρωσαν ούτε μισή κουβέντα, δεν έβγαλαν ούτε μισή ανακοίνωση. Μέλη ανώτερου και ανώτατου οργάνου κόμματος δεν έγραψαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την αύξηση των ανταποδοτικών τελών στο δήμο τους, στον οποίον μέχρι πρότινος ήταν δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά γράφουν για τον Λουτσέσκου, για τον Μπεκενμπάουερ, για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Καρφί δεν κάηκε στους ήρωες του ΘΕΠΑΝ για την αύξηση 35% στα Ανταποδοτικά Τέλη. Καρφί δεν τους κάηκε, ενώ μας ζάλισαν επαναλαμβάνοντας ότι μας έβγαλαν από τα μνημόνια. Έφυγαν κι έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους. Μας άφησαν μόνο τον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη να επιχειρηματολογεί επί 16 λεπτά για τους λόγους που πρέπει να ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%.

Μήπως τελικά δεν εμφανίστηκαν οι ήρωες του ΘΕΠΑΝ και δεν είπαν τίποτα για την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών, γιατί συμφωνούν με την τοποθέτηση του μέχρι πρότινος συνοδοιπόρου τους; Δεν θα με εξέπλησσε κάτι τέτοιο. Αριστερός σοσιαλιστικός ρεαλισμός σ’ όλο του το μεγαλείο. Δεν θέλανε τα μνημόνια, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Δεν θέλανε την αύξηση των ανταποδοτικών τελών, αλλά δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Το ξέρουνε καλά το ποίημα.

Χάθηκαν και οι υπόλοιποι ήρωες του ΘΕΠΑΝ, λογοτέχνες κι άλλοι τινές. Κι εκείνοι δεν άρθρωσαν ούτε μισή κουβέντα για την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%! Κατά τα άλλα θα ήταν εδώ για να ασκούν κριτική.

Εάν την αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη την έκανε ο Αμανατιάδης, θα τον σταυρώνανε
Σας ενδιαφέρει περισσότερο το ποδόσφαιρο από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Πριν ψηφιστούν τα Ανταποδοτικά Τέλη έπρεπε να συνεδριάσετε κύριοι των Εμπορικών Συλλόγων
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ