Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣας ενδιαφέρει περισσότερο το ποδόσφαιρο από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Σας ενδιαφέρει περισσότερο το ποδόσφαιρο από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Καλέ μου κύριε της Αριστεράς, της Προόδου, των Κινημάτων, της Οικολογίας και του ΘΕΠΑΝ

Όπως γνωρίζετε στην πολιτική γνωστές θέσεις δεν υπάρχουν, αν δεν επαναλαμβάνονται και αν δεν τονίζονται, πολύ περισσότερο όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που η γνωστή τους θέση ήταν κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο και με ένα άρθρο και μετά η γνωστή τους θέση έγινε ένα αναγκαίο τρίτο και μεγαλύτερο μνημόνιο.

Ας υποθέσουμε όμως ότι η θέση σας είναι γνωστή από παλαιοτάτων χρόνων ενάντια στην αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών. Γνωστή όμως είναι και η αρνητική σας θέση από παλαιοτάτων χρόνων για τον Λουτσέσκου, αλλά δεν κουράζεστε να τον περιμένετε στη γωνία για να τον «κράξετε», όταν θα κάνει στραβοπάτημα μια στο τόσο.

Τι θα γινόταν λοιπόν, αφού έχετε χρόνο για να «κράξετε» τον Λουτσέσκου, να «κράζατε» και τη διοίκηση για την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών; Γνωστή η θέση σας για τον Λουτσέσκου, γνωστή και η θέση σας για τα Ανταποδοτικά Τέλη, άλλα μέτρα και σταθμά στην έκφραση των δύο θέσεών σας.

Μην το παιδεύεται καλέ μου κύριε και μην ψάχνετε για σκοπιμότητες. Σας ενδιαφέρει περισσότερο το ποδόσφαιρο παρά αυτός ο τόπος, τον οποίο επίσης θα σώζατε με ένα μαγικό ραβδί, όπως με ένα μαγικό ραβδί θα καταργούσατε τα μνημόνια.

Εάν την αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη την έκανε ο Αμανατιάδης, θα τον σταυρώνανε
Πριν ψηφιστούν τα Ανταποδοτικά Τέλη έπρεπε να συνεδριάσετε κύριοι των Εμπορικών Συλλόγων
Ούτε κουβέντα για τα Ανταποδοτικά Τέλη από τους ήρωες του ΘΕΠΑΝ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ