Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτοκίνητο κόντεψε να μπει σε κρεοπωλείο στον Εύοσμο

Αυτοκίνητο κόντεψε να μπει σε κρεοπωλείο στον Εύοσμο

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Εθνικής Αντιστάσεως στον Εύοσμο λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι, σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, από τύχη δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα καθώς το μαύρο αυτοκίνητο σύρθηκε πάνω στη διάβαση πεζών, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και καρφώθηκε στην τσιμεντένια κολόνα του κρεοπωλείου. Το μαύρο αυτοκίνητο ανέβαινε την Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ το κόκκινο κινούνταν επί της 25ης Μαρτίου.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν εκείνην τη στιγμή άνθρωποι ούτε στη διάβαση, ούτε στο πεζοδρόμιο, ευτυχώς το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε στην κολόνα του κρεοπωλείου και όχι στη τζαμαρία του, ευτυχώς που και οι δύο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.

Πολλά «ευτυχώς» μαζεύτηκαν, «ευτυχώς» που δεν θα χρειάζονταν εάν η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού, κατασκεύαζε τους κυκλικούς κόμβους στην οδό 25ης Μαρτίου, που δεσμευόταν ότι θα τους κατασκευάσει από την αρχή της θητείας της, αλλά δεν τους κατασκεύασε ποτέ, ενώ συνεχώς συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα σε συγκεκριμένες διασταυρώσεις της οδού.

Η νέα διοίκηση του δήμου, η διοίκηση Αλεξανδρίδη, πρέπει να βάλει στις άμεσες προτεραιότητές της την κατασκευή των κυκλικών κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου για να μην δούμε τελικά αυτοκίνητα να μπαίνουν σε κρεοπωλεία, σε φούρνους και σε σούπερ μάρκετ και φυσικά να μην υπάρξουν τραυματισμοί και απώλειες ανθρώπων.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ