Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Μανδαλιανού έδειξε ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα πριν αναλάβει...

Η παράταξη Μανδαλιανού έδειξε ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα πριν αναλάβει τη διοίκηση

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Νοεμβρίου 2023, ακούστηκαν εκπληκτικά πράγματα όσον αφορά τα πρώτα βήματα της διοίκησης Μανδαλιανού.

Ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο νεοεκλεγείς τότε δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός τον επισκέφτηκε στο γραφείο του. Ο απερχόμενος τότε δήμαρχος Πέτρος Σούλας κάλεσε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό είτε να συμμετάσχει ο ίδιος είτε να συμμετάσχουν στελέχη του στην κατάρτιση του προϋπολογισμού, γιατί εκείνον τον προϋπολογισμό θα καλούνταν να τον υλοποιήσει η διοίκηση Μανδαλιανού.

Ο κύριος Σούλας ενημέρωσε ότι ούτε ο κύριος Μανδαλιανός ούτε και κανένας από τους συνεργάτες τους πήγαν να συνεργαστούν ώστε να καταρτιστεί ο προϋπολογισμός. Δηλαδή η παράταξη Μανδαλιανού δεν συμμετείχε στην κατάρτιση του προϋπολογισμού που η ίδια θα υλοποιούσε, παρά την πρόσκληση του τότε δημάρχου Πέτρου Σούλα.

Η παράταξη Μανδαλιανού έδειξε ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα στη θητεία της, πριν καν ακόμη αναλάβει τη διοίκηση του δήμου, αφού δεν ενδιαφέρθηκε να συμμετάσχει στην κατάρτιση του προϋπολογισμού που η ίδια θα υλοποιούσε. Σε μια τέτοια διοίκηση στήριξε ο κόσμος τις ελπίδες του.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ