Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤέτοιου είδους αντιπολίτευση θα ασκήσει ο κύριος Μανδαλιανός

Τέτοιου είδους αντιπολίτευση θα ασκήσει ο κύριος Μανδαλιανός

Ο κύριος Μανδαλιανός, παρ’ όλο που έθεσε ένα ζήτημα το οποίο καμία σχέση δεν είχε με την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Ιανουαρίου 2024 και δεν θα έπρεπε να το είχε θέσει, παρ’ όλο που έλαβε μια απάντηση από τον δήμαρχο που δεν σήκωνε άλλες κουβέντες, ξαναπήρε μόνος του το λόγο για να πει ότι ήταν δήμαρχος και τις τελευταίες δύο ημέρες του 2023 και θα έπρεπε να έχει το κλειδιά του γραφείου του στο δημαρχείο και για να επαναλάβει ότι κλειδώθηκαν μέσα τα πράγματά του. Πέρα τούτων ο τέως δήμαρχος συνέχισε λέγοντας τα παρακάτω απευθυνόμενος στο νέο δήμαρχο:

«Είχα σκοπό να σας πω πάρα πολλά ένα μήνα πριν, να σας ενημερώσω, αλλά νομίζω ότι δεν χρειαζότανε γιατί εγώ σας έδωσα ένα γραφείο να συναντιέστε με τους διευθυντές του δήμου και με τους προϊσταμένους κι εσείς το κάνατε κέντρο διερχομένων. Δικαίωμά σας, καλά κάνατε κι έρχονταν συνεργάτες σας να ενημερωθούνε. Από εκεί και πέρα να σας πω κάτι, το γραφείο το οποίο σας έδωσα, το μεγάλο, όπου μαζευόντουσαν ένα σωρό άτομα, σας εξήγησα ότι ο αντιδήμαρχος θα ερχόταν πιο νωρίς και ότι το χρειαζότανε κι είχα αν θέλετε και την καλή διάθεση να σας δώσω το άλλο το μικρότερο γραφείο. Αν αυτό δεν σας άρεσε, υπάρχει μια παροιμία, τέλος πάντων δεν θέλω να την πω, εκφράζομαι με παροιμίες, Δυστυχώς απ’ το ολότελα καλή είναι και κάτι άλλο.

Λοιπόν, να σας πω κάτι, από εκεί και πέρα δεν μ’ αρέσει αυτό που λέτε ότι εγώ δεν είχα να σας πω τίποτα. Είχα πάρα πολλά να σας πω, τα οποία έγραψα σ’ ένα χαρτί αλλά μετάνιωσα και δεν σας είπα. Επίσης η ορκωμοσία που έγινε η δικιά μου και άλλων τεσσάρων δημοτικών συμβούλων, αν θέλετε που ήταν την προπαραμονή την Πέμπτη, σας είπα καθίστε να πιούμε έναν καφέ κι είχα σκοπό να σας πω πέντε πράγματα, αλλά δεν παραμείνατε καν να πιείτε έναν καφέ.

Όσον αφορά τη δημοκρατικότητά μου, την ευγένειά μου και τη διάθεσή μου για συνεργασία σ’ αυτό δεν γουστάρω να με αμφιβάλει κανένας. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Καλή θητεία εύχομαι, όλα πάνε στην άκρη, για το καλό του δήμου πάμε μπροστά όλοι».

Φυσικά ο δήμαρχος δεν απάντησε σ’ όλα αυτά, γιατί δεν χρειάζονταν απαντήσεις και γιατί ο τέως δήμαρχος, για μία ακόμα φορά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέθετε τον εαυτό του με όσα έλεγε.

Τι να σχολιάσει κανείς;

Ότι είχε πολλά να πει ο κύριος Μανδαλιανός στον κύριο Αλεξανδρίδη, αλλά δεν τα είπε γιατί του έδωσε γραφείο στο δημαρχείο κι εκείνος το έκανε κέντρο διερχομένων, όπου με τον όρο «διερχόμενος» εννοούσε τους συνεργάτες του σημερινού δημάρχου;

Ότι έκανε χάρη που έδωσε στον εκλεγμένο δήμαρχο γραφείο κι ας ήταν μικρό, γιατί από το ολότελα καλή είναι και κάτι άλλο;

Ότι έγραψε πράγματα στο χαρτί για να τα πει στον κύριο Αλεξανδρίδη, αλλά το μετάνιωσε;

Ότι θα έλεγε πέντε πράγματα στον κύριο Αλεξανδρίδη κατά την ώρα που θα έπιναν καφέ την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 μετά την ορκωμοσία του, αλλά δεν κάθισε ο νέος δήμαρχος να πιει καφέ;

Ότι δεν γουστάρει να τον αμφισβητεί κανείς για τη δημοκρατικότητα, την ευγένεια και τη διάθεσή του για συνεργασία;

Αυτού του είδους θα είναι η αντιπολίτευση που θα ασκεί ο κύριος Μανδαλιανός κι ας έκλεισε αυτήν τη δεύτερη παρέμβασή του με κορώνες για συνεργασία για το καλό του δήμου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα όσα συνέβησαν στο 9ο λεπτό του παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=j0SnEmJUark

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ