Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαβγάς Μανδαλιανού με τον Αλεξανδρίδη από την πρώτη συνεδρίαση

Καβγάς Μανδαλιανού με τον Αλεξανδρίδη από την πρώτη συνεδρίαση

Χθες Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2023, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να εκλεγεί το προεδρείο και η Δημοτική Επιτροπή, δόθηκε ο λόγος στους επικεφαλής των παρατάξεων για να εκφράσουν τις ευχές τους.

Ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός αφού εξέφρασε τις ευχές του, αφού είπε ότι θα είναι δίπλα στη νέα διοίκηση σε οτιδήποτε λογικό θέλει να κάνει, αφού τόνισε τις καλές προθέσεις του οι οποίες φάνηκαν όταν έδωσε γραφείο στο δημαρχείο στον κύριο Αλεξανδρίδη μετά την εκλογή του, αποφάσισε να αναφερθεί σ’ ένα γεγονός που καμιά σχέση δεν είχε με την ειδική συνεδρίαση και σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να αναφερθεί.

Ο κύριος Μανδαλιανός είπε ότι η νέα διοίκηση του κλείδωσε το γραφείο ενώ ήταν ακόμη δήμαρχος και ενώ είχε πράγματα μέσα σ’ αυτό. Ο τέως δήμαρχος συνέχισε λέγοντας πως πήγε να πάρει τα πράγματά του και δεν του άνοιξαν και αναφέρθηκε σε συνεργάτη του κυρίου Αλεξανδρίδη λέγοντας πως αρνήθηκε να ανοίξει το δημαρχείο ενώ ακόμη ήταν υφιστάμενός του. Ο κύριος Μανδαλιανός κατέληξε την αναφορά του λέγοντας πως ο ίδιος έχει καλή διάθεση, ενώ αντίθετα ο κύριος Αλεξανδρίδης ξεκίνησε δείχνοντας πως δεν έχει καλή διάθεση και παρακάλεσε να μην συμβούν ανάλογα πράγματα γιατί θα είναι ανάλογες και οι δικές του κινήσεις.

Αυτό το οποίο καταλάβαινε βέβαια ο κόσμος, που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, είναι πως οι διαθέσεις του κυρίου Μανδαλιανού δεν ήταν όπως τις περιέγραφε, αφού ξεκινούσε τη θητεία του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με εντελώς λανθασμένο τρόπο, λέγοντας πράγματα που θα μπορούσε να πει στην επόμενη συνεδρίαση.

«Να σας ευχαριστήσω για το γραφείο που μου δώσατε και χωρούσαμε τρεις άνθρωποι όρθιοι, γιατί το προηγούμενο, το οποίο μου παραχωρήσατε, μου το πήρατε μετά από δύο ημέρες πίσω. Να σας ευχαριστήσω που δεν βρήκατε το χρόνο και δεν ετοιμαστήκατε ποτέ για να μας ενημερώσετε. Μας είπατε ότι όταν θα είστε έτοιμος, θα μας ενημερώσετε για τα θέματα του δήμου. Δεν μπορέσατε να είστε έτοιμος μέχρι τελευταία μέρα. Την τελευταία μέρα, Παρασκευή, αντιθέτως μπορέσατε να έχετε ένα μικρό γλεντάκι στο δήμο, απ’ το οποίο ανησύχησαν οι Υπηρεσίες και οι ίδιες ήρθαν και άλλαξαν κλειδαριές στο δήμο κι όχι εγώ. Εγώ μπήκα 1η Ιανουαρίου μέσα στο δημαρχείο και δεν έχω σχέση με αυτό.

Δυστυχώς βέβαια βρήκανε και πολλά σκουπίδια και προβλήματα, αλλά νομίζω ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν κύριε Μανδαλιανέ. Αυτά που χρειαστήκαμε εμείς για να είμαστε έτοιμοι για να μπορέσουμε να διοικήσουμε δεν μας τα παρείχατε. Εάν θέλατε Σάββατο ή Κυριακή, παραμονές Πρωτοχρονιάς, να μπείτε μέσα στο δημαρχείο για να πάρετε πράγματα, από τα οποία δεν υπήρχε τίποτα γιατί όταν εγώ μπήκα την πρώτη του μηνός δεν βρήκα τίποτα απολύτως μέσα στο γραφείο. Εάν εσείς είχατε κάτι σαφώς και μπορούσατε να ζητήσετε να ανοίξουν για να το πάρετε, αλλά νομίζω ότι μέχρι την τελευταία ώρα εκτός από γλέντι μέσα στο δημαρχείο δεν είχατε κάτι άλλο», ήταν η απάντηση που έλαβε ο τέως από το νυν δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Είχε όρεξη ο κύριος Μανδαλιανός να ακουστεί από την πρώτη συνεδρίαση και από τον ίδιο τον δήμαρχο ότι δεν ενημέρωσε τη νέα διοίκηση για τίποτα, αλλά αντί γι’ αυτό έκαναν γλέντι στο δημαρχείο την Παρασκευή πριν από την Πρωτοχρονιά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον διάλογο στο 4ο λεπτό και 55 δευτερόλεπτα του παρακάτω video:

https://www.youtube.com/watch?v=j0SnEmJUark

Τα. Σ.

Τέτοιου είδους αντιπολίτευση θα ασκήσει ο κύριος Μανδαλιανός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ