Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυγκέντρωση τροφίμων - Παιγνιδιών από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Συγκέντρωση τροφίμων – Παιγνιδιών από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων
Ο ΔΗΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΑΙΓΝΙΔΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, καλεί Επιχειρηματίες, Συλλόγους, Φορείς, Ενώσεις, Σωματεία, Σχολεία και όλους τους Συνδημότες μας, από σήμερα  1.12.2022 έως 8.1.2023 να ενώσουν την δύναμη της στήριξης τους και να προσφέρουν όπως πάντα από το περίσσευμα της αγάπης τους και από το υστέρημα τους, τρόφιμα, είδη υγιεινής, φάρμακα, παιγνίδια και βιβλία για τα παιδιά ώστε κανένας συνδημότης μας, να μην μείνει μόνος,  να μην  στερηθεί τα αναγκαία αγαθά αυτές τις μέρες αλλά και το μήνυμα της ελπίδας από την Γέννηση του Χριστού να μπει σε κάθε σπίτι.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, καλούν και φέτος σ έναν ακόμη τοπικό και φιλικό αγώνα κοινωνικής αλληλεγγύης  ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες μας, με στόχο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αναδείξουμε στον δήμο μας, για ακόμη μια φορά, νικητή την ανθρωπιά, την αγάπη, την προσφορά και τον εθελοντισμό, τονίζοντας  ότι για κάποιους συνανθρώπους μας ακόμη και η πιο μικρή προσφορά μας  τους είναι πολύτιμη και αναγκαία.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή τα σημεία συγκέντρωσης θα είναι τα εξής

ΣΗΜΕΙΑ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Από 1.12.2022 έως 8.1.2023

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΟΣΜΟΥ Μ. Αλεξάνδρου 57. ΩΡΕΣ: 8.00πμ – 8.00μμ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΘΕΠΑΝ Κατσαντώνη και Σολωμού : ΩΡΕΣ  8.ΟΟπμ- 2.00μμ

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ