Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥCelebrity δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Celebrity δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Νεοεκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου που θα τον δούμε από 1η Ιανουαρίου στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν καταδέχτηκε να πατήσει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να παρακολουθήσει κάποια συνεδρίαση ούτε πριν, ούτε μετά από την εκλογή του.

Τον είδαμε όμως στη διημερίδα για τους νεοεκλεγμένους αιρετούς που διοργάνωσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε περίπτερο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Τον είδαμε γιατί έβγαλε φωτογραφίες με μεγαλοσχήμονες και τις δημοσίευσε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook.

Ψηφίζονται Ανταποδοτικά Τέλη, Τεχνικό Πρόγραμμα, Προϋπολογισμός του δήμου, δεν έχει γράψει ούτε μισή κουβέντα πουθενά, ενώ όφειλε να γράψει, αλλά τη φωτογραφία του από τη διημερίδα της ΚΕΔΕ δεν παρέλειψε να τη δημοσιεύσει.

Είναι προφανές πως στο Δημοτικό Συμβούλιο θα δούμε έναν celebrity που μέλημά του είναι οι φωτογραφίες. Ευτυχώς δεν θα έχει αρμοδιότητες, γιατί τους celebrities με αρμοδιότητες τούς ζήσαμε στη διοίκηση Μανδαλιανού και δεν αντέχουμε να τους ξαναζήσουμε.

Βασίλης Κιμ.

Ο celebrity νεοκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος διαβάζει «Αγκίδα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ