Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαθητές χωρίς μεταφορά στο 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου και ο δήμαρχος… στο εξωτερικό

Μαθητές χωρίς μεταφορά στο 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου και ο δήμαρχος… στο εξωτερικό

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Νοεμβρίου 2023, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης αναφέρθηκε στο πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών που κατοικούν πάνω από την περιφερειακή οδό και φοιτούν στο 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου κάτω από την περιφερειακή οδό, ζητώντας άμεση λύση. Το πρόβλημα υπάρχει από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Τρεις εβδομάδες μετά από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Το πρόβλημα της μεταφοράς των συγκεκριμένων μαθητών συνεχίζει να υφίσταται. Η διοίκηση του δήμου είχε δεσμευτεί ότι θα βρει λύση με την αλλαγή ωραρίου του σχολείου, σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά δεν έγινε τίποτα. Στην τεράστια περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού δεν υπάρχει ούτε Γυμνάσιο, ούτε Λύκειο, η διοίκηση Μανδαλιανού δεν πίεσε ώστε να ανεγερθούν άμεσα σχολικά κτήρια αυτών των βαθμίδων της εκπαίδευσης και από την άλλη δεν κάνει τίποτα για να λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών.

Στις 7 Δεκεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός αναχωρεί για το εξωτερικό γιατί γι’ αυτόν πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά του, όπως δήλωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Νοεμβρίου 2023. Ο κύριος δήμαρχος θα πάει ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο μάλιστα ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την ίδια ώρα που οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου, οι οποίοι κατοικούν άνωθεν της περιφερειακής οδού, ταλαιπωρούνται με τη μεταφορά τους στο σχολείο τους.

Αυτός ο δήμαρχος ήθελε να επανεκλεγεί, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχει, συγκρούστηκε σφοδρά με πολιτικούς αντιπάλους και πολίτες για να το πετύχει και πικράθηκε πολύ γιατί δεν το πέτυχε.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ