Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρωτοφανής δήλωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τις προτεραιότητές του

Πρωτοφανής δήλωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τις προτεραιότητές του

«Από εκεί και πέρα, να σας απαντήσω για την ορκωμοσία. Εγώ, επειδή πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά μου και το πρόσωπό μου πίσω απ’ όλα αυτά, σας είπα τηλεφωνικά προχθές που με πήρατε και μου είπατε για 15 Δεκεμβρίου, ότι 7 με 15 θα λείπω ταξίδι στο εξωτερικό γιατί θα είμαι με την οικογένειά μου. Δυστυχώς λυπάμαι, θα ορκιστώ μόνος μου σαν αρχηγός της αντιπολίτευσης. Οι υπόλοιποι μπορείτε να έρθετε στην ορκωμοσία».

Αυτήν την πρωτοφανή δήλωση έκανε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Νοεμβρίου 2023, απαντώντας στον νεοκλεγέντα δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη για την ημερομηνία ορκωμοσίας του νεοκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κύριος Μανδαλιανός, ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας, δήλωσε ευθαρσώς και ανερυθρίαστα ότι πάνω απ’ όλα είναι η οικογένειά του και το πρόσωπό του! Δηλαδή, για τον κύριο Μανδαλιανό δεν είναι πάνω απ’ όλα ο δήμος και οι δημότες, αλλά η οικογένειά του! Ποιος άλλος δήμαρχος, ποιο άλλο πολιτικό πρόσωπο θα τολμούσε να κάνει τέτοια δήλωση;

Αφού για τον κύριο Μανδαλιανό πάνω απ’ όλους είναι η οικογένειά του, γιατί θέλησε να εκλεγεί δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας και πολύ περισσότερο γιατί θέλησε να επανεκλεγεί; Κανένας δεν του είπε πως αφού αποφάσισε να εκλεγεί δήμαρχος, δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα κι ας τα πιστεύει, γιατί προσβάλει όλους τους δημότες και αυτούς που τον ψήφισαν και αυτούς που δεν τον ψήφισαν; Κανένας δεν του είπε ότι εφόσον αποφάσισε να εκλεγεί δήμαρχος, θα έπρεπε να τοποθετεί το δήμο και τους δημότες πάνω κι από τα παιδιά του;

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πει ότι έχει την οικογένειά του πάνω απ’ όλα και κατά τα άλλα ψάχνει να βρει τους λόγους της εκλογικής του ήττας οπουδήποτε αλλού εκτός από τον εαυτό του, τη συμπεριφορά του και τις κουβέντες του. Ευτυχώς οι δημότες αποφάσισαν, με την ψήφο τους και για το καλό τους, να τον στείλουν στην οικογένειά του για να περνάει όση ώρα θέλει μαζί της.

Κιμ. Ο.

Ποιος άλλος δήμαρχος πηγαίνει ταξίδι στο εξωτερικό εννιά ημέρες τέτοια εποχή;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ