Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ πετυχημένη θητεία του Γιώργου Σταυρίδη στην Αντιδημαρχία Παιδείας…

Η πετυχημένη θητεία του Γιώργου Σταυρίδη στην Αντιδημαρχία Παιδείας…

Facebookικά συγχαρητήρια έλαβε ο Γιώργος Σταυρίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, από υποψήφιο με την παράταξη Μανδαλιανού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και αυτοδιοικητικό σε θέση ευθύνης για μια θητεία.

Ο συγχαίρων τον κύριο Σταυρίδη έγραψε ότι τον γνώρισε πρόσφατα, εκτίμησε ότι η θητεία του αντιδημάρχου είναι πολύ επιτυχημένη και ότι όποιος λέει το αντίθετο είναι γιατί δεν έχει ορθή κρίση. Πάλι καλά που δεν έγραψε ότι όσοι δεν εκτιμούν ως επιτυχημένη τη θητεία του αντιδημάρχου, πρέπει να πάρουν Νόμπελ μ@λ@κίας, όπως είπε για την «Αγκίδα» ο πατέρας του δημάρχου.

Επιτυχημένη λοιπόν η θητεία ενός αντιδημάρχου που επί των ημερών του δεν έγινε ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικών κτηρίων, που επί των ημερών του στεκόταν ολόκληρη χρονιά έτοιμο το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου χωρίς να λειτουργεί, που επί των ημερών του στα τέλη Νοεμβρίου δεν λειτούργησε δημοτικό σχολείο λόγω ψύχους, επειδή ο καυστήρας έπρεπε να αλλάξει και αυτό ο αντιδήμαρχος το γνώριζε από την προηγούμενη σχολική χρονιά, αλλά δεν προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες εγκαίρως. Επιτυχημένος αντιδήμαρχος ο κύριος Σταυρίδης γιατί έβγαζε φωτογραφίες στα μερεμετίσματα των σχολείων!

Είναι όμως φυσιολογικό να συγχαίρει τον κύριο Σταυρίδη ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αφού όταν βρέθηκε σε θέση ευθύνης στο δήμο δεν έκανε απολύτως τίποτα. Πέρασε και δεν άγγιξε. Είναι φυσιολογικό τα μερεμέτια του κυρίου Σταυρίδη να του φαίνονται ως μεγάλα έργα, αφού ο ίδιος άφησε πίσω του το απόλυτο μηδέν.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ