Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Πασχαλίδου: Η διοίκηση Μανδαλιανού αναλώθηκε στο να μας λέει ψέματα

Μαρία Πασχαλίδου: Η διοίκηση Μανδαλιανού αναλώθηκε στο να μας λέει ψέματα

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου:

«Με αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε με τον καυστήρα των 4ου και 15ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου και η αργοπορία για ακόμα μία φορά της διοίκησης Μανδαλιανού και σ’ αυτό το θέμα να προβεί στις δέουσες ενέργειες, θα ήθελα να υπογραμμίσω πως η αδράνεια, η ανεπάρκεια και η αναισθησία τους τσακίζουν κόκαλα.

Άφησαν να φτάσει ο χειμώνας για να αντικαταστήσουν έναν λέβητα που ήξεραν από το Μάιο ότι χρειάζεται αντικατάσταση και τώρα δίνουν στα Μέσα Ενημέρωσης ρεσιτάλ δικαιολογιών. Αντί να κάνουν αυτά για τα οποία εκλέχτηκαν, μας έχουν φλομώσει στις δικαιολογίες και πολύ φοβάμαι ότι τα ψέματά τους είναι πολύ περισσότερα από αυτά που φανταζόμασταν.

Διοίκησαν στην καλύτερη περίοδο, αφού ήρθαν στο δήμο χρήματα λόγω του κορονοϊού -έπρεπε να έρθουν παραπάνω αλλά δεν τα διεκδίκησαν-, είχαμε βγει από τα μνημόνια και μπορούσαν να διεκδικήσουν κονδύλια, τους άφησε αποθεματικό η προηγούμενη διοίκηση του Πέτρου Σούλα, αλλά παρά τις ευνοϊκές συγκυρίες δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Αναλώθηκαν στο να μας λένε ψέματα και να μας κοροϊδεύουν.

Φοβάμαι ότι τα 9 εκατομμύρια που άφησε αποθεματικό η προηγούμενη διοίκηση του κυρίου Σούλα δεν θα υπάρχουν. Φοβάμαι ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος δεν θα βρει ούτε αυτά, αλλά ούτε και τα αποθεματικά των Σχολικών Επιτροπών, που άφησε επίσης η προηγούμενη διοίκηση του δήμου. Σαφώς δεν αναφέρομαι στην περίπτωση αφαίρεσης αυτών των χρημάτων. Αναφέρομαι σε κακή οργάνωση των οικονομικών του δήμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ