Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί δεν ήταν υποψήφιος δήμαρχος ο Χρήστος Αντίνου;

Γιατί δεν ήταν υποψήφιος δήμαρχος ο Χρήστος Αντίνου;

Πολλά ερωτήματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών του 2023, αλλά και μετά από τη διεξαγωγή τους. Ένα από αυτά είναι γιατί δεν ήταν υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ο Χρήστος Αντίνου με την παράταξη με την οποία ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο κύριος Αντίνου ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από τις εκλογές του 2019 και μάλιστα με τον τεράστιο αριθμό των 1.307 σταυρών προτίμησης. Απ’ όλα τα ψηφοδέλτια, μόνο ο Νέστορας Λαφαζανίδης είχε πάρει παραπάνω σταυρούς προτίμησης σ’ εκείνες τις εκλογές.

Το ερώτημα δεν είναι μετά Χριστόν προφητεία. Προέκυπτε και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ο Χρήστος Αντίνου εμφανιζόταν στα Μέσα Ενημέρωσης, έλεγε τη γνώμη του, ασκούσε αντιπολίτευση. Το ίδιο έκανε και από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με εύστοχες παρεμβάσεις.

Την ίδια στιγμή, η κυρία Μανούκα όχι μόνο αρνήθηκε τη συμμετοχή σε debate, αλλά οι δημότες δεν την είδαν ή δεν την άκουσαν έστω μόνη της σε κανένα Μέσο Ενημέρωσης. Η κυρία Μανούκα απέφυγε τα Μέσα Ενημέρωσης, όπως αποφεύγει ο διάολος το λιβάνι. Γίνεται κάποιος να ασκεί αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς και να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές;

Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί η συγκεκριμένη παράταξη δεν είχε επικεφαλής τον Χρήστο Αντίνου. Η παρουσία του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα Μέσα Ενημέρωσης, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στην κοινωνία, δείχνει ότι θα μπορούσε όχι απλά να πάει καλύτερα την παράταξη, αλλά ακόμα και να την φέρει στο δεύτερο γύρο, αφήνοντας εκτός την παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Δημ. Θ.

Χρήστος Αντίνου: Θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη για την πρόοδο του δήμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ