Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντί να γιορτάσουν το Thanksgiving, κλαίγονται για τον καυστήρα που δεν λειτουργεί

Αντί να γιορτάσουν το Thanksgiving, κλαίγονται για τον καυστήρα που δεν λειτουργεί

Πολλή μιζέρια έχει πέσει σ’ αυτόν το δήμο και πλέον δεν υποφέρεται. Σ’ αυτόν το δήμο βρίσκουν συνεχώς λόγους για να διαμαρτύρονται και για να κατηγορούν την καλότατη διοίκηση Μανδαλιανού και τα καλότατα μέλη που την απαρτίζουν.

Τώρα βρήκαν κι ασχολούνται με τους καυστήρες που δεν λειτουργούν σε σχολεία και τα παιδιά πρέπει να κάνουν μάθημα μέσα στο κρύο. Σιγά το πράγμα. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία τα παιδιά θα σκληραγωγηθούν και θα μπορούν να αντέξουν τις κακουχίες.

Γιατί όμως όλη αυτή η αντίδραση για τους καυστήρες που δεν λειτουργούν; Επειδή στα σχολεία αυτά δεν υπάρχουν δραστήριοι καθηγητές και δραστήριοι γονείς για να οργανώσουν ένα Thanksgiving, ανοίγοντας ένα μαγικό παράθυρο να μπει στις αίθουσες υπερατλαντικό αεράκι, να μπει άλλη νοοτροπία, να μπει άλλη κουλτούρα.

Αντί να οργανώσουν ένα Thanksgiving με γαλοπούλα, κολοκυθόσουπα, πουρέ γλυκοπατάτας, καλαμπόκια, κάστανα, πίτσες, πίτες, κέικ, χυμούς, brownies, κάθονται και μιζεριάζουν γιατί τα παιδιά θα κάνουν μάθημα μέσα στο κρύο. Ντροπή. Κακομαθαίνουν και τα παιδιά με τέτοιες συμπεριφορές καθώς αυτά μαθαίνουν ότι πρέπει να ζουν με ανέσεις, ενώ αντιθέτως θα έπρεπε να διδάσκονται να ζούνε με στερήσεις.

Αν πάλι δεν θέλουν να οργανώσουν Thanksgiving, ας οργανώσουν κάποια γιορτή των Εσκιμώων και ας ανοίξουν ένα μαγικό παράθυρο για να μπει στις σχολικές αίθουσες αεράκι Βόρειου Πόλου, έξτρα από αυτό που υπάρχει ήδη.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ