Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠάλι καλά που ο κύριος Ρούμελης δεν επικαλέστηκε επιβολή στρατιωτικού νόμου

Πάλι καλά που ο κύριος Ρούμελης δεν επικαλέστηκε επιβολή στρατιωτικού νόμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Νοεμβρίου 2023, ο κύριος Ρούμελης δεν ενέταξε στην πρόσκληση τη διαδικασία Ανακοινώσεων/Προτάσεων, πράγμα για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

«Δεν έχουμε Ανακοινώσεις/Προτάσεις αυτήν την περίοδο, αφού αυτήν την περίοδο είμαστε σε ειδικό καθεστώς», απάντησε ο κύριος Ρούμελης στον κύριο Αλεξανδρίδη. Πραγματικά συγκλονιστήκαμε με την απάντηση! Πάλι καλά που ο κύριος Ρούμελης δεν απάντησε πως βρισκόμαστε σε καθεστώς στρατιωτικού νόμου!!

Ο κύριος Αλεξανδρίδης επέμεινε πως πρέπει να δοθεί χρόνος στους δημοτικούς συμβούλους για να θέσουν θέματα επειδή υπάρχουν, ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης τόνισε πως «όσο υπάρχει διοίκηση και υπάρχουν προβλήματα, θα πρέπει να συζητιούνται».

Τελικά ο κύριος Ρούμελης αποδέχτηκε την παρέμβαση των κυρίων Αλεξανδρίδη και Ναθαναηλίδη και έδωσε το λόγο στους δημοτικούς συμβούλους για Ανακοινώσεις/Προτάσεις. Πάλι καλά που δεν κατέβασε τα τεθωρακισμένα να καταστείλουν τη στάση, με βάση το ειδικό καθεστώς το οποίο επικαλέστηκε!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ