Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌταν ο Κώστας Σωτηράκης μιλάει ειλικρινά, γελάει και το παρδαλό κατσίκι

Όταν ο Κώστας Σωτηράκης μιλάει ειλικρινά, γελάει και το παρδαλό κατσίκι

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Νοεμβρίου 2023, συζητήθηκαν οι παρατηρήσεις που έκανε για το ΕΠΑΛ Ευόσμου η Πολεοδομία και για τον κίνδυνο, αν δεν γίνουν παρεμβάσεις, να ανασταλεί η λειτουργία ενός κτηρίου που φιλοξενεί 2.000 μαθητές.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, έλαβε το λόγο για να πει πως το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο και πως οι παρεμβάσεις που ζητάει η Πολεοδομία μπορούν εύκολα να γίνουν. Ο κύριος Σωτηράκης εμπλούτισε το λόγο του και με μερικά «ειλικρινώς» για να δείξει ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Μετά τον Κώστα Σωτηράκη, ζήτησε και έλαβε το λόγο ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, για να πει ότι τα πράγματα στο ΕΠΑΛ δεν είναι εύκολα, όσον αφορά τις παρατηρήσεις της Πολεοδομίας, και πως το πρόβλημα είναι μεγάλο. Ο κύριος Σταυρίδης με την τοποθέτησή του αναίρεσε αυτά που είπε ο κύριος Σωτηράκης.

Εάν δεν μιλούσε ο κύριος Σταυρίδης, οι παριστάμενοι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα είχαν πειστεί από όσα είπε ο κύριος Σωτηράκης, αφού λέει με τόση φυσικότητα πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, που μπορεί να κάνει να τον πιστέψει και κάποιος που τον γνωρίζει χρόνια. Όταν λέει ο Κώστας Σωτηράκης «ειλικρινώς» μας έρχεται να κόψουμε τις φλέβες μας ή να πεθάνουμε στα γέλια μαζί με το παρδαλό κατσίκι.

Κιμ. Ο.

Βασίλης Σαρρηγιαννίδης: Θα έχουμε και ξεκατίνιασμα τώρα;
Θα παίζετε την “κολοκυθιά” με την ασφάλεια των μαθητών του ΕΠΑΛ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ