Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚολυμβητήριο στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!

Κολυμβητήριο στο νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!

Τελικά ήταν προπέτες όσοι διαμαρτύρονταν στη διοίκηση Μανδαλιανού, γιατί δεν παρενέβη ώστε να παραδοθεί εγκαίρως το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Η διοίκηση Μανδαλιανού είχε το σκοπό της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η διοίκηση Μανδαλιανού περίμενε να ολοκληρωθεί στο νεοανεγερθέν κτήριο και το ανοιχτό κολυμβητήριο, το οποίο βρίσκεται μεταξύ του σχολείου και του γηπέδου μπάσκετ.

Μπορεί, λοιπόν, η διοίκηση Μανδαλιανού να μην έκανε τίποτα για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και να το άφησε κουφάρι, όπως ήταν, αλλά προνόησε για κολυμβητήριο στον αυλόγυρο του νεοανεγερθέντος 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου!

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως εκτός από τους μαθητές που θέλουν να κάνουν κολύμβηση, πρέπει να κάνουν κολύμβηση και όσοι μαθητές θέλουν να παίξουν μπάσκετ, γιατί για να φτάσουν στο γήπεδο του μπάσκετ πρέπει να κολυμπήσουν.

Λαϊκισμός και προπαγάνδα, θα κραύγαζαν για τα παραπάνω φανατικοί οπαδοί της διοίκησης Μανδαλιανού! Το εκλογικό σώμα έκρινε τι ήταν λαϊκισμός και προπαγάνδα, θα τους απαντούσε κάποιος άλλος.

Αυτά συμβαίνουν σ’ αυτόν τον δήμο που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα!!

Μπάμπης Ι.

Αυτός ο βάλτος είναι η αυλή του νεοαναγερθέντος 24ου Δημοτικού Σχολείου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ