Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι της παράταξης Αλεξανδρίδη θέλουν όλοι να γίνουν αντιδήμαρχοι…

Οι της παράταξης Αλεξανδρίδη θέλουν όλοι να γίνουν αντιδήμαρχοι…

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, στην κοινωνία του δήμου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι όλοι οι εκλεγμένοι της παράταξης Αλεξανδρίδη θέλουν να γίνουν αντιδήμαρχοι.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν εκλεγμένοι της παράταξης Αλεξανδρίδη, οι οποίοι μάλιστα δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, που θέλουν να αξιοποιηθούν άμεσα, υπάρχουν όμως και εκλεγμένοι που διευκολύνουν το νέο δήμαρχο, δηλώνοντας πως θέλουν να αξιοποιηθούν αργότερα. Είναι τρομερό όταν ακούς πως «ο τάδε θέλει να αξιοποιηθεί στην τάδε θέση», ενώ γνωρίζεις αυτόν τον «τάδε», έχεις μιλήσει μαζί του και ξέρεις πως δεν ισχύουν οι φήμες για το πρόσωπό του.

Ορισμένοι δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα τους και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με φήμες ότι ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης κέρδισε τις εκλογές τάζοντας όλα σε όλους τους υποψηφίους του. Βέβαια η αλήθεια είναι πως στη δημιουργία αυτών των φημών βοηθούν και κάποιοι συγκεκριμένοι εκλεγμένοι της παράταξης Αλεξανδρίδη που έχουν πάρει αντιδημαρχίες πριν τους τις δώσει ο νέος δήμαρχος.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ