Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ κ. ΚΑΪΤΕΤΖΙΔΗ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ κ. ΚΑΪΤΕΤΖΙΔΗ

της Δροσιάς Δημητρίου

Οι εκλογές έγιναν, τα αποτελέσματα βγήκαν. Σε επίπεδο παράταξης νικήτρια αναδείχθηκε η παράταξη του κ Αλεξανδρίδη Σε επίπεδο συμβούλων αδιαμφισβήτητος νικητής ήταν ο Στάθης Καϊτετζίδης, ο οποίος σάρωσε σε ψήφους παρά το γεγονός ότι πολιτεύτηκε αποκλειστικά στραμμένος στο Ελευθέριο Κορδελιό και χωρίς καμία εμφάνιση στα social media.

Και ενώ στις 8 Οκτώβρη οι 1.121 σταυροί ήταν απόδειξη θριάμβου στις 15 Οκτωβρίου με τη νίκη της παράταξης Αλεξανδρίδη έγιναν τεράστια ευθύνη. Ευθύνη να καταφέρει να εφαρμόσει αυτά για τα οποία πάλεψε ως αντιπολίτευση, ευθύνη για το αποτέλεσμα, ευθύνη για να συγκρουστεί ακόμη και μέσα στην παράταξή του αν χρειαστεί για να φέρει το ποθητό αποτέλεσμα. Ευθύνη για το ΘΕΠΑΝ, ευθύνη για το υπόγειο πάρκινγκ, ευθύνη για τη δυσοσμία.

Και τις τελευταίες μέρες, αντί να βλέπουμε οργάνωση για τις μάχες που έρχονται από την 1-1-2024, τον βλέπουμε με θλίψη να επιδίδεται σε ένα γαϊτανάκι αναρτήσεων και ανταπαντήσεων με αποτυχημένο πολιτευτή που ζήλεψε τη δόξα του Muppet Show και θέλει να γίνουν οι δυο τους τα γεροντάκια που σχολιάζουν τα πάντα από το θεωρείο.

Κύριε Καϊτετζίδη στις εκλογές στόχος είναι να πείσουμε τους πολίτες, όχι τους πολιτικούς μας αντιπάλους (πολύ περισσότερο αυτούς που δεν θα παραδεχόντουσαν ούτε ότι η γη γυρίζει). Το έργο σας είναι δύσκολο και επίπονο. Σταματήστε να παρασύρεστε σε ανόητους διαλόγους και ξεκινήστε χθες τον αγώνα για την εφαρμογή των εξαγγελιών σας. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι λίγος και πολύτιμος. Και για να σας μιλήσω με όρους ΠΑΣΟΚ μιας και είστε από τους λίγους αμετανόητους αυθεντικούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ στο Ελευθέριο Κορδελιό: Κύριε Καϊτεζίδη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (βάλτε ένα) ΤΕΛΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ