Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝέστορας Λαφαζανίδης: Με έκπληξη παρακολουθώ τις ανακοινώσεις του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού

Νέστορας Λαφαζανίδης: Με έκπληξη παρακολουθώ τις ανακοινώσεις του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Νέστορας Λαφαζανίδης, δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου:

«Ένας δήμαρχος πρέπει να ενώνει κι όχι να διχάζει. Με έκπληξη παρακολουθώ τις ανακοινώσεις και τις ενέργειες του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού που μόνο την ενότητα δεν εξυπηρετούν.

Θεωρώ ότι ο δήμος μας έχει σημαντικά προβλήματα και σημαντικότερα θέματα για ν’ ασχοληθούμε από τη διαγραφή μου από τη διοικούσα παράταξη, την οποία βλέπαμε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του δήμου το τριήμερο της εθνικής εορτής. Αντί πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του δήμου να είναι η 28η Οκτωβρίου, ήταν ένα θέμα άσχετο με το δήμο που αφορά την παράταξη «Νέα Πνοή» και μόνο.

Αυτή η ανακοίνωση της διαγραφής μου είναι τελικά η εικόνα του τρόπου σκέψης της διοίκησης, που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη όσον αφορά τα αίτια της εκλογικής ήττας, αποφεύγοντας την αυτοκριτική.

Εύχομαι καλή θητεία στο νέο δήμαρχο και καλή συνέχεια στον απερχόμενο δήμαρχο στην από εδώ και πέρα πορεία του σε οποιοδήποτε τομέα».

Περί διαγραφής ο λόγος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ