Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠΕΡΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ''

ΠΕΡΙ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”

Του Στάθη Καϊτετζίδη

Κύριε Καμαρινέ.

Από το 2011 ασχολούμαι με την υπόθεση των παλαιών κοιμητηρίων χωρίς να βρίσκω ανταπόκριση.

Το 2014 εναπόθεσα τις ελπίδες μου στην μόλις εκλεγείσα Δημοτική Αρχή.

Ζήτησα συνάντηση με τον Δήμαρχο κύριο Πέτρο Σούλα. Στην συνάντηση ήσασταν και εσείς καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Οφείλω να αναφέρω ότι εσείς αποχωρήσατε νωρίς επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Η απάντηση στο αίτημά μου να γίνει έρευνα για την υπόθεση των παλαιών κοιμητηρίων δεν ήταν ικανοποιητική, διότι όπως μου ειπώθηκε ”η υπόθεση έχει κλείσει από τον Δήμαρχο κύριο Λαφαζανίδη”.

ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, με σκοπό να φέρω το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι το οποίο έχω αναφέρει σε πολλές συνεδριάσεις της παρούσας δημοτικής περιόδου.

Το 2019 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κυρίου Νίκου Ζυγά, του οποίου είχα την αμέριστη υποστήριξη καθώς και όλης της παράταξής του.

Δυστυχώς δεν κατέστει δυνατόν να συγκεντρώσω τον απαραίτητο αριθμό των 15 υπογραφών από δημοτικούς συμβούλους για να συζητηθεί το θέμα. Γι’ αυτό το θέμα καθώς και για τον δικό σας ρόλο θα αναφερθώ στο μέλλον αφού τα θέλετε ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Μετά την αδυναμία συγκέντρωσης των 15 υπογραφών από τους δημοτικούς συμβούλους αναγκάστηκα να ζητήσω υπογραφές από απλούς συνδημότες μας. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”.

Το ότι υπήρχε αίτημα του Δήμου Ελευθερίου – Κορδελιού τον Δεκέμβριο του 2009 για να πάρει τον τίτλο του ΘΕΠΑΝ είναι γνωστό, εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι ότι η απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας δεν μας έγινε γνωστή.

Με περίεργο τρόπο αναφέρεστε στην πρωτιά μου [όπως το λέτε] στους σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του 2023 .

Κύριε Καμαρινέ, η πρωτιά για μένα ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός, παρόλα αυτά σας πληροφορώ ότι ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ , την ΔΡΟΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, τον ΝΙΚΟ ΖΥΓΑ και τώρα με τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ, σε όλες αυτές τις εκλογές εκλέχθηκα πρώτος σε σταυρούς προτίμησης. Αυτό κάτι σημαίνει που μάλλον δεν αντιλαμβάνεστε.

Αναφέρεστε σε χειραγώγηση των ευαίσθητων συνδημοτών μας για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, αγνοώντας ότι σε όλη την προεκλογική περίοδο στην περιοχή του Ελευθερίου – Κορδελιού οι ”κύκλοι” στους οποίους εσείς υποτάσσεστε διέδιδαν ότι ” εφόσον εκλεγεί ο Στάθης Κα’ι’τετζίδης θα γκρεμίσει την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα που βρίσκεται στον χώρο του ΘΕΠΑΝ”.

Τέλος χαρακτηρίζετε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ” Πρωτοβουλία των Πολιτών ως πρωτοβουλία υποστήριξης του Στάθη Κα’ι’τετζίδη που του μάζεβε ψηφαλάκια.

Σας πληροφορώ λοιπόν πως στον ολιγομελή πυρήνα της ”Πρωτοβουλίας Πολιτών’ συμμετέχουν άτομα όλου του πολιτικού φάσματος και σχεδόν όλων των συνδυασμών που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Μάλλον απίθανο κύριε Καμαρινέ να δεχότανε τον ρόλο που ανεύθυνα τους χρεώνεται.

ευχαριστώ για την φιλοξενία

29 Οκτωβρίου 2023

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑ’Ι’ΤΕΤΖΙΔΗΣ

Γιάννης Καμαρινός: Ποιον νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδέψετε κύριε Καϊτετζίδη;
Μαύρη προπαγάνδα από την Πρωτοβουλία Υποστήριξης του Στάθη Καϊτετζίδη
«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριε Καϊτετζίδη για τις ευθύνες σας στην υπόθεση ΘΕΠΑΝ»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ