Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριε Καϊτετζίδη για τις ευθύνες σας στην υπόθεση...

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριε Καϊτετζίδη για τις ευθύνες σας στην υπόθεση ΘΕΠΑΝ»

Με τον παρακάτω τρόπο αντέδρασε ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, στην απάντηση που του έδωσε ο Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, για το ΘΕΠΑΝ:

«Κύριε Καϊτετζίδη, διάβασα την απάντησή σας στην ερώτησή μου για τις πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ και πραγματικά σας θαύμασα ως ταχυδακτυλουργό. Έχετε μια απίστευτη έφεση στο να μπουρδουκλώνετε τα πράγματα για να μην πείτε αυτά που πρέπει να πείτε. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κύριε Καϊτετζίδη για τις ευθύνες σας στην υπόθεση ΘΕΠΑΝ. Μακρηγορείτε για να πιστέψουν όσοι σας ακούνε και όσοι σας διαβάζουν ότι κάτι λέτε, ενώ δεν λέτε απολύτως τίποτα. Δεν ήθελα να σας απευθύνω το λόγο με αυτόν τον τρόπο κύριε Καϊτετζίδη, αλλά με αναγκάζετε.

Ξέρω πολύ καλά κύριε Καϊτετζίδη ότι δεν μπορούσατε εκείνην την εποχή ως δήμαρχος να πάρετε τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ (παλιά κοιμητήρια Ελευθερίου Κορδελιού). Όμως οι πολιτικές σας ευθύνες δεν περιορίζονται σ’ αυτό το γεγονός και στο γεγονός ότι δεν εκδώσατε οικοδομική άδεια για τα κτίσματα που ανεγείρατε στο χώρο, όσο κι αν προσπαθείτε να κόψετε και να ράψετε τις πολιτικές σας ευθύνες όπως σας βολεύει.

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ. Στη συνεδρίαση ήσασταν παρών κύριε Καϊτετζίδη, όπως παρόντες ήταν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που συμπορεύονταν μαζί σας. Λίγο καιρό αργότερα, η Διεύθυνση Γεωργίας απάντησε στο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου ότι ο τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ υπάρχει, ότι ανήκει στο δήμο Ελευθερίου Κορδελιού και καθόριζε τον τρόπο που μπορούσε ο δήμος να πάρει τον τίτλο.

Γιατί κύριε Καϊτετζίδη επί δέκα περίπου χρόνια ούτε εσείς, ούτε οι συνοδοιπόροι σας δεν μας είπατε ούτε μισή κουβέντα γι’ αυτό το στοιχείο που δεν αφήνει κανένα περιθώριο το ΘΕΠΑΝ να μην ανήκει στο δήμο; Γιατί κύριε Καϊτετζίδη δεν μας λέγατε ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας για το ακίνητο; Γιατί αντί να μας πείτε αυτό, μας είχατε φλομώσει μ’ εκείνην την ιστορία για τον μακαριστό Μητροπολίτη Διονύσιο Α΄, την οποία δεν επιβεβαίωνε κανείς εκτός από εσάς; Γιατί ενώ υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ και τα γνωρίζατε, μας λέγατε λόγια του αέρα;

Κατηγορείτε κύριε Καϊτετζίδη, κι εσείς και συνοδοιπόροι σας, τον κύριο Αμανατιάδη, ότι άρχισε να βγάζει στη φόρα στοιχεία για το ΘΕΠΑΝ όταν αντιλήφθηκε πως θα βρεθούν έτσι κι αλλιώς. Γιατί εσείς τι κάνατε κύριε Καϊτετζίδη; Εσείς μέχρι που ανακαλύφθηκε ότι ήσασταν παρών σ’ εκείνην τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, κρατούσατε αυτήν την πληροφορία ως εφτασφράγιστο μυστικό. Όλα τα παραπάνω σας τα ρώτησε επανειλημμένως η Αγκίδα, αλλά απάντηση δεν δώσατε. Την Αγκίδα την επικαλείστε όποτε σας βολεύει.

Επειδή δεν μου αρέσουν κύριε Καϊτετζίδη τα πλατιάσματα και οι αμπελοφιλοσοφίες, θα ήθελα να μου απαντήσετε συγκεκριμένα στα παραπάνω, χωρίς να αναφερθείτε στην άλωση της Πόλης. Μπορείτε;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ