Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Θα είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση σε κάθε θετικό αλλά και αυστηροί...

«Θα είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση σε κάθε θετικό αλλά και αυστηροί κριτές»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Νίκος Ζυγάς, πρώην επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου:

«Οι δημοτικές εκλογές δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο άσκησης ρεβανσιστικών διαθέσεων, προσωπικών επιδιώξεων και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Με δεδομένη την πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία, η οποία είναι απόλυτα σεβαστή από όλους, πρέπει να υπάρξει κοινή προσπάθεια από όλους για μια ομαλή μετάβαση της διοίκησης με κύριο γνώμονα το όφελος της πόλης και των πολιτών.

Στην παρούσα φάση πολιτικές αντεγκλήσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις, στοχευμένες επιθέσεις και εμπρηστικές δηλώσεις, θεωρώ, ότι αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει κριτική των πεπραγμένων. Η κριτική, όμως, πρέπει να στοχεύει στην επισήμανση των λαθών ώστε να μην επαναληφθούν, αλλά ταυτόχρονα και στην ανάδειξη των καλών πρακτικών και θετικών αποτελεσμάτων.

• Γιατί η διοίκηση του δήμου πρέπει να έχει συνέχεια

• Γιατί η νέα διοίκηση δεν πρέπει να αρχίσει από το μηδέν

• Γιατί τα προβλήματα του δήμου, άμεσα-μεσοπρόθεσμα-μακροπρόθεσμα, δεν μπορεί να περιμένουν

• Γιατί η ανάπτυξη της πόλης είναι υπόθεση όλων μας

Θα είμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση σε κάθε θετικό αλλά και αυστηροί κριτές σε ενέργειες, πράξεις και παραλήψεις που δε θα συνάδουν με το κοινό καλό

Καλή θητεία και κάθε επιτυχία στη νέα διοίκηση και προσωπικά στον νέο Δήμαρχο κ. Λευτέρη Αλεξανδρίδη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ