Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με τηλεδιάσκεψη σήμερα 23 Οκτωβρίου 2023

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με τηλεδιάσκεψη σήμερα 23 Οκτωβρίου 2023

Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 23/10/2023 και ώρα 19.00, το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου.

Τα πρώτα δύο θέματα αφορούν αναμορφώσεις προϋπολογισμού του έτους 2023.

Το 3ο θέμα αφορά την έγκριση έκθεσης για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2023, κατά το χρονικό διάστημα από την αρχή του οικονομικού έτους έως το τέλος του Γ’ τριμήνου.

Το 6ο θέμα αφορά την έγκριση πρόσληψης δύο νέων ατόμων, ειδικότητας ΠΕ Κοινωνιολόγων και ΔΕ Φυλάκων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το 7ο θέμα αφορά την έγκριση για την πρόσληψη μιας θέσης, κλάδου ΠΕ Φαρμακευτικής, ειδικότητας ΠΕ Φαρμακοποιών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του δήμου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ